Öğrenci Koçluğu Seansları

Tarihler: 31 Ocak 2018 Çarşamba ~ 31 Ocak 2018 Çarşamba 31 Ocak 2018 23:59

Yer: Univerist® Education Company

Ücret: 10.Seans - 1899.00 TL 5.Seans - 949.00 TL 1.Seans - 199.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2018 ~ Oca 31, 2018

Anneler babalar çocuklarınız için "Öğrenci Koçluğu Seansları" ile çocuklarınızın neler yapabileceklerini görün, hedeflerin netleştirin, kendi otobanlarına çıkmalarına yardımcı olun, yeteneklerini keşfetmelerini sağlayın, akademik kariyeri ile yeteneklerini buluşturun!

Öğrenci koçu kimdir?
*Öğrencinin hem psikolojik, hem duygusal, hem de fiziksel durumunu değerlendirerek potansiyalini en üst seviyeye çıkarır. Öğrencinin kendi koyduğu hedeflere odaklanmasını sağlar. Kişide özgüven ve özsaygısının artmasını sağlar. Öğrenme, dikkat, muhakeme yeteneklerini geliştirir. Sınav kaygısı ve heyecan kontrol teknikleri öğretilir. Öğrencinin mutlu huzurlu ve başarılı birey olmasında eğitici bir yol arkadaşlığı yapar.

Öğrenci koçu nasıl çalışır?
*Onun başarıya en eğlenceli yoldan ulaşmasını sağlar. Psikologtan farklıdır. Sağlıklı tam ve bütün bireylerle çalışır. Geçmiş ile ilgilenmez, andan geleceğe odaklı çalışır. Birebir ve kişiye özel seans halinde çalışır. Öğrencinin okulu, dershanesi ve ailesi arasındaki köprüdür. Öğrencinin hayatında bir dönem vardır, o dönem süresince öğrencinin hayat yolculuğunda önüne çıkabilecek herhangi bir problemle başa çıkma yeteneğini geliştirir.

Öğrenci Koçluğu Seansları'na kimler katılabilir?
*"Nasıl Motive Olabilirim?", "Sınav kaygımı nasıl yenebilirim?", "Sosyal ilişkilerimi nasıl düzene koyabilirim?", "Nasıl Hedefime odaklanabilirim?", "Zamanımı nasıl daha etkin kullanabilirim?" gibi sorulara cevap bulmak isteyen eğitim çağında olan herkes bu seanslara katılabilir.

Öğrenci Koçluğu'nun Faydaları
İstediğiniz hedefe kolay ulaşmanızı sağlar. Ağır ders çalışma yükünden ve temposundan kurtulmanızı sağlar. Tüm derslere yönelik uygulamalı ve soru çözümlü olarak hızlı ve kolay öğrenme tekniğini verir. Ders çalışma isteğinde kalıcı bir değişim sağlar. Dinlenmek ve eğlenmek için daha geniş zaman sağlar. Öğrenme, dikkat ve muhakeme gibi alanlarda belirgin bir gelişim sağlar. Okuma ve anlama hızınızı 3, 4, 5, kat artırır. Dikkat ve konsantrasyonda belirgin bir artış sağlar. Çabuk unutma ve sık sık tekrar etme problemlerini ortadan kaldırır. İnanılmaz bir özgüven ve rahatlık sağlar. Gelecek planlamasında etkili karar vermenizi sağlar.

Univerist öğrenci kadrosu kimlerden oluşmaktadır?
*Öğrenci koçlarımız başta, UPKD Türkiye, ICF (İnternational Coaching Federation) üyesi olan profesyonel koçlardır. Ayrıca Univerist ve diğer kurumlar tarafından düzenlenen Öğrenci Koçluğu sertifika programını ve Öğrenci Koçluğu Süpervizyonu’nu başarı ile tamamlamış profesyonel öğrenci koçlarından oluşmaktadır.

Kadromuz hakkında detaylı bilgi için http://www.univerist.com/kadromuz/ tıklayınız.

Univerist Öğrenci Koçluğu seanslarına nerelerde katılabilirim?

- Ataşehir
- Kozyatağı
- Acıbadem
- Suadiye
- Dragos
- Kartal
- Çamlıca
- Çekmeköy

Özel durumlarda öğrenci evinde ve farkındalık sağlanabilecek diğer sosyal ortamlarda da yapılabilir.

Detaylı Bilgi ve Kayıt İçin: 0216 706 11 54 veya (532) 767 37 20 info@univerist.com

- Bilet satın alındıktan sonra, seanslara katılabilmek için Univerist Learning Academy Kayıt formu’nu doldurmanız gerekmektedir. www.univerist.com.tr- Detaylı Bilgi için (0216) 706 11 54  (0532) 767 37 20, info@univerist.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT