Oyunculuk Atölyesi

Tarihler: 29 Kasım 2016 Salı ~ 29 Kasım 2016 Salı 29 Kasım 2016 19:00

Yer: KatsSahne

Ücret: - 200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Müselles Sok. No: 3 Esentepe İstanbul

Telefon: 0212 263 10 63 - 0539 545 21 21

Web: http://www.katssahne.com/

E Posta: info@katssahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2016 ~ Kas 29, 2016
Oyunculuk öğrenmek ve bu konuda kendini geliştirmek isteyen herkes için harika bir etkinlik!

Deneyimli oyuncular Onur Şenay ve Ümit İlban tarafından gerçekleştirilecek Oyunculuk Atölyesi’nin temelinde; tiyatro sanatının, profesyonel oyunculuk kariyerinin ötesinde, hayatın her alanında gerekli olduğu fikri yatıyor. 15 Kasım 2016, Salı akşamı başlayacak olan eğitimler; basit teknikler kullanarak diksiyonu, vücut kontrolünü, ifade biçimini ve ekip çalışmasını geliştirmeyi ve kişilerin kendi sahnesini doğru kullanmasına yardımcı olmayı hedefliyor. 3 aylık program boyunca her salı akşamı 19:00 – 21:00 arasında gerçekleşecek Oyunculuk Atölyesi; kişiliğini sanatla geliştirmek, doğru ve etkili iletişim ile özel ve iş hayatındaki başarıyı arttırmak ya da oyunculuk kariyerine adım atmak isteyen herkese fırsat tanıyor. 

“Hayatımızda hep sahneye çıkarız. Kendimizi veya bilgimizi paylaşmak için. İş yerimizde, yolda yürürken ya da evimizde. Yaptığımız şeylere vakıfızdır fakat iş uygulamaya gelince tedirginler başlar. İyi izah edememe korkusu vardır kendimizde, bazen de güvensizlik. Doğru diksiyon, doğru vücut kontrolü, doğru ifade biçimi. Arka arkaya gelince evet heyecanlanma başlıyor. Biz de dedik ki, belirli basit teknikler kullanarak kendi sahnenizi doğru kullanmanız için yardımcı olalım. Diksiyonunuzu, konuşma sisteminizi, vücut kontrolünüzü ve ekip çalışmanızı birlikte geliştirelim. Derslerimize katılmanız kendinizde daha önce tanışmadığınız insanlarla merhabalaşma fırsatı verecektir. Ben yapamam dediğiniz bir çok şeyin aslında ne kadar rahat bir şekilde sizden çıktığını göreceksiniz. Sadece karar vermeniz ve  bize ulaşmanız yeterli. Trafikte geçirdiğin süre biraz fazla değil mi? Zaten 18:00 da işten çıkıyorsun, 21:00 de eve giremiyorsun. Bize gel. Ders al, kendine zaman ayır. Park sorunu olmayan bir sokakta hiç trafik düşünmeden kendine zaman tanı.  İyi zaman geçireceksin, kendini iyi hissedeceksin. Çıkınca yarım saatte evde olacaksın. Ne mi kazandın? Bir sürü yeni bilgi hatta marifet.”

- Etkinlik için ödenen ücret 1 aylık eğitim sürecini kapsamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT