Palladium`da Kid`s Hour Etkinlikleri Başlıyor

Tarihler: 23 Mart 2009 Pazartesi ~ 27 Mart 2009 Cuma 9 Mart – 31 Nisan

Yer: Palladium Alışveriş Merkezi

Adres: Kozyatağı Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2009 ~ Mar 27, 2009
“Kid’s Hour” Etkinlikleri Başlıyor; PALLADIUM’DA SAATLER “ÇOCUKLARI” GÖSTERİYOR!
Moda, lezzet ve eğlenceyi bir araya getiren yeni yaşam küresi Palladium, 30 yıllık tecrübesiyle bebeklerin ve çocukların gelişimlerine destek olan dünya lideri Gymboree ile yepyeni ve benzersiz bir program başlatıyor “Kid’s Hour”(Çocuk Saati) adı verilen program kapsamında bebekler ve anneleri için hafta farklı bir aktivite düzenlenecek…

Konuklarına alışverişin ötesinde farklı bir yaşam deneyimi sunan ve “Anadolu yakasının yeni yaşam küresi” olarak nitelendirilen Palladium, çocuklara ve annelere özel “Kid’s Hour” adı verilen yepyeni bir uygulama başlatıyor.

30’u aşkın ülkede 500’den fazla merkezde çocukların gelişime destek olan Gymboree’in işbirliği ile hazırlanan “Kid’s Hour” çocuk gelişim programı kapsamında bebeklerin ve çocukların fiziksel, duygusal ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunacak aktiviteler düzenlenecek.

Her yaşın gelişim özelliklerine paralel olarak farklı beceriler kazandırmaya yönelik aktivitelerin yapılacağı “Kid’s Hour” programına, 0 – 5 yaş arası çocuklar ve anneleri katılabilecek.

Anneler, her hafta farklı bir aktivitenin gerçekleştirileceği “Kid’s Hour” programına 28 Şubat Cumartesi ve 1 Mart Pazar günü Palladium’da kurulacak Gymboree standından kayıt yaptırabilecek. Program ise 2 Mart – 31 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

“Kid’s Hour” Programı ile Her Hafta Ayrı Bir Aktivite!
9 – 13 Mart / Oyun Oynayarak Öğrenme Zamanı: Gymboree Oyna ve Öğren Haftası (0 – 5 Yaş) Play & Learn aktivitesi, yedi seviyeli programıyla çocukların gelişim sürecine uygun olacak şekilde tasarlanmıştır ve oyun ile öğrenmeye teşvik eder. Amaç; fiziksel gelişimin yanı sıra zihinsel ve dilsel gelişime de destek vermektir. 0-6 ay grubunda dünyaya yeni gelmiş olan bebeğe çeşitli ışık, doku, ses oyunlarıyla dış dünya tanıtılır. Bu sınıfta dış dünyaya olan ilginin geliştirilmesine odaklanılır ve bebek masajı gibi duyusal keşif etkinlikleri uygulanır. Bu etkinliklerde bebeğin kendini güvende hissetmesi ve annesiyle duygusal bağ oluşturması amaçlanır. 16-22 aylık grupta kavramlar öğretilmeye başlanır. 22-28 aylık grupta ise artık hayali oyunlar başlar, çocuklar her iki haftada bir farklı temalarla tanışır. Tüm bu programlar psikologlar tarafından hazırlanmakta ve Zero to Three Vakfı tarafından desteklenmektedir.
16 – 20 Mart / Çocuklar Hayal Güçleriyle Üretiyor: Sanat Haftası (18 Ay – 5 Yaş ) Çocukların hayal gücünü ve kendini ifade etme becerisini geliştirmesi için ona ilham veren, uygulamalı çeşitli sanat aktiviteleridir. Gymboree Art 1 (18 - 24 ay), Art 2 (24 – 36 ay), Art 3 (36 - 60 ay) aralığında yapılmaktadır. Amaç çocuğun kendini ifade ederken hem çeşitli materyallerle ince motor kaslarının, hem de konsantrasyonunun gelişmesine katkıda bulunmaktır.
23 – 27 Mart / Çocuklar Aktif bir Yaşam Tarzına Sahip Olsun: Oyun ve Spor Haftası (3 – 5 Yaş) Eğlenceli fiziksel spor aktiviteleri ile çocukların sağlıklı alışkanlıklar ve egzersize karşı olumlu yaklaşım kazanmasını teşvik eder. Sporun ileriki hayatında da bir yaşam tarzına dönüşebilmesi için ve ileri yaşlarda yapabileceği diğer spor dallarına bir baz oluşturmaya destek verir.
Her Perşembe / Anneyiz Biz Odasında Happiest Baby Workshop (0 – 6 Ay) Yeni doğmuş bebekler günde 2 saatten fazla ağlayabilir. Uzun süren ağlayışlar yeni anne babalar için uykusuz geceler, bitkinlik, emzirmede güçlük, evlilik stresi ve doğum sonrası depresyonu yaratabilir. Dr. Harvey Karp tarafından geliştirilmiş dünyaca ünlü bu programda bebeğin birkaç dakika içinde sakinleşmesini ve daha uzun süreli uyumasını sağlayacak etkili ve eğlenceli metodlar öğretiliyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT