Pastacı Rapunsel`den Kişiye Özel Pasta Eğitimi

Tarihler: 13 Mayıs 2011 Cuma ~ 13 Haziran 2011 Pazartesi

Yer: Pastacı Rapunsel

Ücret: 200,00 TL - 300,00 TL

Telefon: 0506 657 94 88

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 13, 2011 ~ Haz 13, 2011

Yüzde yüz katkısız malzemelerle hazırladığı birbirinden güzel, kişiye özel pastalarla dikkat çeken Pastacı Rapunsel markasının sahibi Didem Özcan kişiye özel temel şeker hamuru eğitimi de veriyor. Pandispanya yapımı ile başlayan kişiye özel eğitim ganaj krema hazırlanması ve şeker hamuru yapımı ile devam ediyor.

Daha sonra pandispanyanın katlandırılması, ganaj krema ile pasta haline getirilmesi aşamalarının ardından ardından Didem Özcan pastanın şeker hamuru ile kaplanma aşamasını kursiyere öğretiyor. Temel süsleme teknikleri ile hediye paketi şeklinde pasta süslemeyi öğrenen kursiyer böylelikle 10 kişilik bir pasta yapmayı öğreniyor ve eğitim sonunda kendi pastasını evine götürebiliyor. Bu dersin en önemli özelliği şeker hamuru ile pasta yapımının öğretiliyor olması. Pastacı Rapunsel kişiye özel pasta kursu yaklaşık 5 saat sürüyor ve önceden randevu almak gerekiyor. Bu kursun bedeli 300 TL.

Modelleme eğitiminde ise katılımcılar modelleme hamuru yapımı ve malzemelerin tanıtımının ardından hamurların renklendirilmesini öğreniyorlar. Modelleme eğitiminde 5 temel hayvan figürünü yapacak seviyeye gelen katılımcılar fil, köpek, ayıcık, kuzu ve civciv modellerini öğreniyorlar. Bu eğitimin bedeli ise 200 TL.

Bu kurslara katılmak isteyenler ayrıntılı bilgiyi pastacirapunsel@gmail.com e-mail adresine veyahut 0 506 657 9488 numaralı telefondan Didem Özcan`ı arayarak öğrenebiliyorlar. Pastacı Rapunsel`in sitesini ziyaret etmek isteyenler için adres ise pastacirapunsel.wordpress.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT