Pastacı Rapunsel`den Yaza Özel Fırsatlar

Tarihler: 23 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 23 Haziran 2011 Perşembe

Yer: Pastacı Rapunsel

Telefon: 0506 657 94 88

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2011 ~ Haz 23, 2011

Pastacı Rapunsel yaz boyunca bebek ve çocuk doğum günü pastalarında özel fırsatlar sunuyor. Yüzde yüz katkısız ve ev yapımı Rapunsel pastaları çocukların ismine özel hazırlanıyor. Hello Kitty, Şimşek Mcqueen ve arkadaşları, Mickey Mouse pastalarını yaz boyunca indirimli olarak sipariş vermek mümkün.

Pastacı Rapunsel Didem Özcan`ın şimdiye dek yaptığı yüzlerce pasta hep mutlu günleri kutlamak için. Bir yaş pastalarından evlilik kutlamalarına baby showerdan diğer özel gün kutlamalarına kadar tüm pastalarını el yapımı olarak anne usülü pandispanya, ev yapımı krema, saf İsviçre çikolatası, mevsimine uygun meyveler ve kendisinin özel olarak hazırladığı şeker hamuruyla yapıyor. Kişiye özel pastaları doğum gününden bir hafta önce sipariş vermek gerekiyor.

Hiçbirinin benzeri ve tekrarı olmayan bu özel pastalardan çocuklarının doğumgünü için yaza özel fırsatlarla ısmarlamak isteyenlerin pastacirapunsel.wordpress.com adresine tıklamaları, 0 506 657 9488 numaralı telefonu aramaları veya pastacirapunsel@gmail.com adresine mail atmaları yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT