Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?
Pastane Kekleri Demo Dersi Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? "Le Cordon Bleu Master şeflerimiz şef Christophe Bidault, şef Richard Vacher, şef Frederic Amirat, şef Arnaud Declercq, şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun. Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master şefleri, Fransız Pastacılığının sırlarını paylaşıyor. Frambuaz reçelli pandispanya ve rulo pandispanyanın yapımının gösterileceği eğitimde şefimiz pandispanya ve rulo pandispanya, pandispanyayı ıslatmak için şurup, krema dolgusu, frambuaz reçeli ve dekorasyonu yapımını gösterecektir."
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - "Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır."
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.