Platform Garanti’nin Misafir Sanatçılarından “Açık Atölye Günü”

Tarihler: 04 Kasım 2009 Çarşamba ~ 07 Kasım 2009 Cumartesi 13:00 - 18:00

Yer: Platform Garanti – Garanti Galeri

Adres: Garanti Han, İstiklal Cad. No: 115A Beyoğlu, İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2009 ~ Kas 7, 2009

Platform Garanti’nin İstanbul Misafirleri Programı (İMP) kapsamında İstanbul’da yaşayan ve çalışan sanatçılar, atölyelerini ve üzerinde çalıştıkları projelerini sanatseverlere açacak. Bu yıl ikinci kez yapılan “Açık Atölye Günü”, 07 Kasım Cumartesi gerçekleştirilecek. Etkinlikte, Jesper Alvaer, Atılkunst, Kalle Brolin, Soren Thilo Funder, İnci Furni, Witte van Hulzen ve Sander Breure, Sofia van der Linden, Francesco Mattuzzi, Barbara Musil ve Vangelis Vlahos’un atölyeleri ziyaret edilebilecek.

“Açık Atölye Günü”ne katılan sanatçılar, OCA ( Norveç), IASPIS (İsveç), DAC (Danimarka), FONDS BKVB (Hollanda), Flaman Hükümeti (Belçika), GAI-PARC-D.E.M.O (İtalya), Avrupa Birliği, Creative Collaboration Fonu (British Council, İngiltere) ve Platform Garanti tarafından destekleniyor.

Platform Garanti’nin 2003 yılında başlattığı İMP, güncel sanatla ilgilenen uluslararası sanatçı, sanat eleştirmeni ve küratörler ile Türkiye’den sanatçı ve araştırmacılara üç ile altı ay arasında değişen sürelerde İstanbul’da kalarak, işlerini üretme ve araştırma yapma olanağı sağlıyor. Bugüne kadar 104 sanatçıyı ağırlayan program, 2005 yılından bu yana, İstanbul Bienali sanatçılarına atölye desteği veriyor. 2005 yılında başlatılan sanatçı değişim programı çerçevesinde, Türkiye’den sanatçıların farklı ülkelerdeki konuk sanatçı programlarına gönderilmesine yardımcı olan İMP, 6 uluslararası kurumla işbirliği yapıyor ve yeni imkanlar için farklı kurumlarla görüşmeye devam ediyor. Program sayesinde, Platform Garanti’nin hakemliğinde Türkiye’den sanatçılar farklı ülkelere burslu yollanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT