Plato Film Çocuklar Ve Gençler İçin Yeni Dönem Eğitim Programı

Tarihler: 04 Aralık 2009 Cuma ~ 04 Ocak 2010 Pazartesi

Yer: Plato Film

Nereden Alınır: www.plato.edu.tr

Adres: Pürtelaş Hasan Mah. Meclisi Mebusan Yokuşu No:15 Cihangir / Beyoğlu/İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 444 76 96

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2009 ~ Oca 4, 2010
7-14 YAŞ GRUBU OYUNCULUK ATÖLYESİ
Türkiye’nin reyting rekortmeni dizisi "Avrupa Yakası"ndaki oyunculuğuyla göz dolduran Ececan GÜMECİ ve ödüllü yönetmen Mehmet Selçuk BİLGE yönetiminde gerçekleşecek olan 7-14 yaş grubuna yönelik eğitim, 30 hafta boyunca her Cumartesi, tiyatro ve kamera önü oyunculuğu eğitiminden oluşuyor. Programda çocuğa güzel konuşmanın öneminden başlanarak; tiyatro, oyun ve doğaçlama ile ilgili kuramsal alt yapı verildikten sonra sahne – oyuncu ilişkisi ortaya çıkartılmakta ve sene sonunda hazırlanan eğlenceli bir veda gecesinde çocukların sene sonu oyunu sahneye konmaktadır.

14-17 YAŞ GRUBU OYUNCULUK ATÖLYESİ
Usta tiyatrocu Güneş Hayat ve yönetmen Mehmet Selçuk Bilge, 14-17 yaş grubu gençler için Oyunculuk Atölyesi programını sunuyor. Dramanın, oyunculuğunun, psikanalizin ve hayattan gerçek öykülerle beslenen doğaçlamaların olacağı atölye, gençlikten erişkinliğe geçilen bu dönemde katılımcılar için çok yararlı olacaktır. Hayatı beraber keşfetmek, duvarlarımızı kırmak ve kendi ayaklarımız üzerinde durmayı öğrenmek için “boş alan” olan sahneyi ve “anahtar” olarak da oyunculuğu kullanıyoruz. 14-17 Yaş Grubu için özel olarak hazırlanmış ders programıyla ve hem sahneye hem de kamera önüne yönelik pratik uygulamalarla gençler Plato Meslek Yüksekokulu’nda oyunculuğa dair ilk adımlarını atmış oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT