Play To Learn’den Ücretsiz Kindermusik Dersleri

Tarihler: 21 Ocak 2012 Cumartesi ~ 28 Ocak 2012 Cumartesi 15:00-17:30

Yer: Nişantaşı City’s AVM

Adres: Teşvikiye Caddesi No.162 S - 2 Nişantaşı İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 19 19

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2012 ~ Oca 28, 2012

Çocukların ikinci anadili gibi İngilizce öğrenmelerini hedefleyen “Play To Learn”den ücretsiz kindermusik dersleri…

Çocukların İngilizce’yi ikinci bir anadil akıcılığında öğrenmesini amaçlayan Play To Learn, “Uluslararası Kindermusik Okul Öncesi Eğitim Programları”nı uyguluyor. Play To Learn, Ocak ayı boyunca Nişantaşı City’s AVM’de ücretsiz demo dersleri yapıyor. Ayrıca, Nişantaşı ve Akatlar şubelerinde de tanıtım amaçlı ücretsiz Kindermusik programları düzenliyor.

Uluslararası eğitim programlarını Türkiye’ye getirerek şubelerinde uygulayan Play To Learn, çocukların yetenek ve becerilerini geliştirirken İngilizce’yi de ikinci anadili gibi öğrenmelerini amaçlıyor. Play To Learn, “Uluslararası Kindermusik Okul Öncesi Eğitim Programları”nın tanıtımı için ücretsiz demo dersleri düzenliyor. Dersler, Nişantaşı City’s AVM’de, Ocak ayı içinde cumartesi günleri saat 15:00-17:30 arası, sergi katında verilecek. 2-6 yaş arası çocuklar için verilecek 30 dakikalık ücretsiz demo derslerine dileyen anne babalar çocuklarını getirebiliyor.

Play to Learn, , Ocak ve Şubat aylarında Nişantaşı ve Akatlar şubelerinde geçerli olacak uygulamayla da; Kindermusik programlarına her çocuğun bir kere ücretsiz katılmasını sağlıyor. Böylece hem çocuklar hem de aileleri programı deneyimleme şansı buluyor. Çocuklar eğlenirken anne babalar da program hakkında bilgi sahibi oluyor.

Akatlar Şubesi’nde: Salı ve Perşembe günü; saat 10:00 ‘da 18-36 ay arası çocuklara yönelik ABC, Music and Me (18-36 ay), 12:00 ‘de ise 0-18 ay arasına yönelik Village programı tanıtılıyor.

Nişantaşı Şubesi’nde: Cumartesi günü saat 10:00’da 3-6 yaş için ABC, Music and Me, saat 11:00’de 18-36 ay arası çocuklar için ABC, Music and Me ve 12:00’de de 0-18 ay arasına yönelik Village Programı uygulanıyor.

Çocuklar İngilizce’yi İkinci Anadili Gibi Öğreniyor…

1960 yılından beri dünyanın pek çok ülkesinde uygulanan ünlü “Uluslararası Kindermusik Okul Öncesi Eğitim Programları”; çocukların erken dil gelişimi ile okuma yazma yetisi kazanmalarına imkan yaratıyor. Program, mantık, muhakeme, algı ve matematik yeteneklerini geliştirirken oto-kontrol yetisinin artmasını; ömür boyu sürecek müzik ve sanat sevgisi edinmelerini de sağlıyor.

İngilizce uygulanan eğitim programı ile çocukların İngilizce’yi ikinci bir anadil akıcılığında öğrenmesi de sağlanıyor. Pedagog, araştırmacı ve bilim adamları tarafından sürekli geliştirilen bu sistemde, çocukları çağın ilerisine taşıyacak programlar uygulanıyor. Bilimsel yöntem ve özel tekniklerle zekayı ve entelektüel kapasiteyi geliştirmeyi amaçlayan eğitim programı ile çocuklar; okula sosyal, bilişsel, fiziksel ve duygusal yetileri çok daha ileride, öğrenmeye hazır başlıyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT