Porof. Zihni Sinir Robot Atölyesi

Tarihler: 31 Aralık 2003 Çarşamba ~ 31 Aralık 2003 Çarşamba Pazar Günleri Saat 13:00-16:00

Yer: Bümed

Ücret: Kids Club Üye: 140 milyon TL. Misafir: 160 milyon TL.

Nereden Alınır: Bümed (Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği)

Adres: Boğaziçi Üniversitesi, Rumelihisarüstü Bebek İstanbul

Telefon: 0212 287 0232 ext: 126

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2003 ~ Ara 31, 2003
Yaş Grubu: 6-16, Haftada 1 gün 3 saat (4 Hafta)
Hep teori hep teori. İnsanı hayattan bezdiriyor.Artık sizin de sıkı bir projeci olmanızın ve hayallerinizi gerçekleştirmenizin zamanı geldi. YAP-GÖTÜR metoduyla çalışan Porof Zihni Sinir`in Hızlı Eğitim Öğrenim ve Uygulama Atölyesi çalışmaları BÜMED’de başlıyor.İster menü olarak bir program seçin, ister tek bir ürün seçip hemen birlikte uygulamaya geçelim. Malzeme bizden, alet edevat bizden. Sadece beyninizi ve ellerinizi getirin yeter YAP-GÖTÜR METODU ile seçtiğiniz uygulamayı birlikte öğrenerek yapalım iş bitiminde artık o sizin. Porof Zihni Sinir`in hazırladığı "proceci sertifikası"yla birlikte alın evinize götürün.
Atölye çalışması sırasında elektronik ve robotlar hakkında bilgi verilecek ve uygulamalar yapılacaktır. Uygulama olarak; Işık Takip Eden yada Işıktan Kaçan bir robot ve seçilen iki elektronik devre yapılacaktır. Bu robot ve elektronik devreler öğrencide kalacaktır. Çalışma sonunda Porof. Zihni Sinir kendilerine “proceci sertifikası” verecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT