Profesyonel Pastacılığa İlk Adım

Tarihler: 04 Nisan 2016 Pazartesi ~ 04 Nisan 2016 Pazartesi 04 Nisan 2016 14:00

Yer: Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi

Ücret: - 1100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Avni Dilligil Sok. No:12 Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Telefon: 0212 211 87 52 - 0530 968 55 58

Web: http://www.usla.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 4, 2016 ~ Nis 4, 2016
Pasta tutkunlarına ve profesyonel olarak mutfağa ilk adımını atmak isteyenlere yönelik hazırlanmış yarı profesyonel pastacılık eğitimini alabilir, bu konuda teknik ve uygulama becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Konusunda uzman profesyonel eğitmen şefler tarafından hazırlanan program kapsamında kurabiyeler, tart ve kiş, sütlü ve şerbetli tatlılar, choux pastry, kekler, pastalar, mayalı hamur ve çikolata yer almaktadır. 

Program 4 Nisan 2016 itibariyle 4 hafta boyunca her Pazartesi ve Çarşamba günü saat 14:00 -18:00 arasında workshop mutfağında gerçekleşecektir. Katılımcı sayısı minimum 5 maksimum 10 kişi olup, her katılımcı kendi istasyonunda tek kişi olarak çalışacaktır. Katılımcılara USLA aşçı ceketi, önlüğü 1 adet silikon spatula, 1 adet offset spatula ve ders kitapçığı verilecektir. Tüm katılımcılar, program sonunda USLA katılım sertifikası alacaktır.

1. Hafta 1.Gün/ 4 Nisan 2016 Pazartesi
Kurabiyeler: Chocolate Chip Cookie, Dereotlu Peynirli Kurabiye, Speculoos Kurabiye

1.Hafta 2.Gün/6 Nisan 2016 Çarşamba
Tart ve Kiş: Linzer Tart, Çikolatalı Fondant Tart

2. Hafta 3.Gün/ 11 Nisan 2016 Pazartesi
Sütlü ve Şerbetli Tatlılar: Portakallı ve Bademli Keşkül, Şekerpare, Fesleğenli Panna Cotta, Orman Meyveli Sos ile

2. Hafta 4.Gün/ 13 Nisan 2016 Çarşamba
Choux Pastry: Pate a Choux yapımı, Profiterol ve Paris-Brest

3. Hafta 5. Gün/ 18 Nisan 2016 Pazartesi
Kekler: Limonlu ve Frambuazlı Cheesecake, Vişneli Brownie, Çikolata dolgulu Cupcake, Swiss Meringue Buttercream ile

3. Hafta 6.Gün/ 26 Nisan 2016 Çarşamba
Pastalar: Çilekli Fransız Kremalı Pasta, Çikolatalı Fıstıklı Rulo Pasta

4. Hafta 7.Gün/ 25 Nisan 2016 Pazartesi
Mayalı Hamur Çeşitleri:
Sandviç Ekmeği, Bagel, Poğaça

4. Hafta 8.Gün/ 27 Nisan 2016 Çarşamba
Çikolata: Hindistan Cevizi dolgulu Kalıp Çikolata, Mendiants

- Yemek workshopları pratik kullanımlı 20 kişinin aynı anda eğitim alabileceği tam donanımlı workshop mutfağında gerçekleşmektedir.- Talepleriniz doğrultusunda birbirinden farklı dünya mutfaklarından yemekler, tatlılar ve fırın ürünleri menüye göre içecek ikramlarıyla sunulmaktadır.- Workshoplar esnasında kullandığınız önlükler sizlere hediyemiz olup, hazırlamış olduğunuz ürünleri paketleyip evde sevdiklerinize tattırabilirsiniz.- Çocuk misafirlerimize yönelik workshoplarımız 4-12 yaş arasındadır ve yanlarında refakat edecek bir yetişkin olması gerekmektedir.- Kahve eğitimlerimiz MOC (Ministry Of Coffee) tarafından USLA içerisinde özel olarak yapılan barista sınıfında verilmektedir.- Tüm workshoplarımızda USLA workshop katılım sertifikası verilmektedir.

Profesyonel Pastacılığa İlk Adım

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT