Profesyonel Şefliğe İlk Adım

Tarihler: 07 Aralık 2015 Pazartesi ~ 07 Aralık 2015 Pazartesi 07 Aralık 2015 19:00

Yer: Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi

Ücret: - 1200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Avni Dilligil Sok. No:12 Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Telefon: 0212 211 87 52 - 0530 968 55 58

Web: http://www.usla.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2015 ~ Ara 7, 2015
Yemek tutkunlarına ve profesyonel olarak mutfağa ilk adımını atmak isteyenlere yönelik hazırlanmış yarı profesyonel aşçılık eğitimini alabilir, hem aşçılık hem de pasta ve ekmekçilik alanında teknik ve uygulama becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Konusunda uzman profesyonel eğitmen şefler tarafından hazırlanan program kapsamında temel kesim teknikleri, pişirme teknikleri, kümes hayvanları, dana, kuzu, balık ve deniz ürünleri, baklagiller ve tahıllar, temel ekmekçilik ve temel pastacılık yer almaktadır. 

Program, 7 Aralık 2015 itibariyle 4 hafta boyunca her pazartesi ve çarşamba günü saat 19:00 ila 23:00 arasında profesyonel mutfakta gerçekleşecektir. Katılımcı sayısı minimum 5 maksimum 15 kişi olup, her katılımcı kendi istasyonunda tek kişi olarak çalışacaktır. Katılımcılara USLA aşçı ceketi, önlüğü ve 3'lü profesyonel bıçak seti verilecektir. Tüm katılımcılar, program sonunda USLA katılım sertifikası alacaktır. 

1. Hafta 1. Gün / 7 Aralık 2015 Pazartesi
* Temel kesim teknikleri - Brunoise - Julienne - Chiffonade
* Pişirme teknikleri-Kuru pişirme - Sote/stir-fry-Izgara/broil-Fırın/roasting Kızartma
* Islak pişirme - Haşlama - Tıkırdatma - Poşeleme - Buharda pişirme
* Kombinasyon pişirme - Yahni - Braising

1. Hafta 2. Gün / 9 Aralık 2015 Çarşamba
* Kümes hayvanları - Tavuk parçalama - Tavuk suyu - Tavuk pişirme teknikleri - Bıldırcın confit - Bütün ördek

2. Hafta 1. Gün / 14 Aralık 2015 Pazartesi

* Dana - Bonfile açma, pişirme - Mühürleme ve Basting-Kaburga - Braising - Antrkot - Izgara

2. Hafta 2. Gün / 16 Aralık 2015 Çarşamba
* Kuzu - Kuzu but açma, pişirme - Rogan Josh - Kuzu pirzola - En croute

3. Hafta 1. Gün / 21 Aralık 2015 Pazartesi
* Balık ve Deniz ürünleri
* Levrek fileto - Karides temizleme - Karides sote - Vongole laksa

3. Hafta 2. Gün / 23 Aralık 2015 Çarşamba
* Baklagil ve tahıl
* Taze makarna - Risotto - Börülce piyazı

4. Hafta 1. Gün / 28 Aralık 2015 Pazartesi
* Temel pastacılık
* Ekmekler - Foccacia - Hamburger - Ekşi mayalı

4. Hafta 2. Gün / 30 Aralık 2015 Çarşamba
* Temel pastacılık
* Tatlılar - Limonlu tart - Ekler çeşitleri - Çikolatalı fondant


- Yemek workshopları pratik kullanımlı 20 kişinin aynı anda eğitim alabileceği tam donanımlı workshop mutfağında gerçekleşmektedir.- Talepleriniz doğrultusunda birbirinden farklı dünya mutfaklarından yemekler, tatlılar ve fırın ürünleri menüye göre içecek ikramlarıyla sunulmaktadır.- Workshoplar esnasında kullandığınız önlükler sizlere hediyemiz olup, hazırlamış olduğunuz ürünleri paketleyip evde sevdiklerinize tattırabilirsiniz.- Çocuk misafirlerimize yönelik workshoplarımız 4-12 yaş arasındadır ve yanlarında refakat edecek bir yetişkin olması gerekmektedir.- Kahve eğitimlerimiz MOC (Ministry Of Coffee) tarafından USLA içerisinde özel olarak yapılan barista sınıfında verilmektedir.- Tüm workshoplarımızda USLA workshop katılım sertifikası verilmektedir.

Profesyonel Şefliğe İlk Adım

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT