Quantum ve Varoluş Semineri

Tarihler: 13 Mart 2016 Pazar ~ 13 Mart 2016 Pazar 13 Mart 2016 15:30

Yer: CreAtolye

Ücret: - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2016 ~ Mar 13, 2016
Quantum ve NLP Yaşam Koçu Hülya Kavuzlu ile 13 Mart Pazar günü ‘Quantum ve Varoluş' üzerine CreAtolye’de sohbet ediyoruz. Kendimizi tanımaya, başkalarını ve evrensel sistemin işleyişini anlamamıza, beden enerjimizi düzene sokmamıza yardımcı olacak bu sohbetle yaşama olan bakış açımız değişecek!

Evrendeki sınırsız gücü ve bu güç ile yapabileceklerinizi merak mı ediyorsunuz? Geçmişten getirdiğiniz korkulardan arınarak daha pozitif bir hayat mı yaşamak istiyorsunuz? Yaşamınızdaki olumsuzlukları bertaraf etmek, sizi sınırlayan inançlarından kurtulmak ve düşünce gücünü keşfederek, olumlu düşüncenin mucizelerini yaşamak sizi heyecanlandırıyor mu? O zaman bu seminerle hem evrenin size hizmet etmesini sağlayacak, hem de yepyeni bir kariyere sahip olacaksınız.

Eğitmen Hakkında: 1980'de Adana'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana'da tamamladı. Çukurova Üniversitesi Kimya Bölümünde okuyarak Kimya Bilimci oldu. Preston Universitesi'nde Yöneticiler için Tezli Yüksek Lisans (eMBA) yaparak Uluslararası İşletme Masterı oldu. Kariyer hayatına, daha 23 yaşında iken Türkiye'de ve Dünya'da kendi segmentinde lider olan bir Amerikan Firmasında Üretim Mühendisi olarak başladı çok kısa süre içinde burada yönetici oldu. Türkiye'nin kendi segementinde lider olan farklı firmalarında da 9 yıl Üretim, Kalite, Ar&Ge, Kalite Sistem alanlarında yöneticilik yaptı. Genç yaştaki kariyer hayatındaki başarılarının yanı sıra çocukluğundan beri insana olan sevgisi ve yaşam denilen vizyon hayatın gizemini fark etmesi nedeni ile psikoloji, felsefe, kuantum, meditasyon, yoga, din, spiritüel, tasavvuf alanlarında araştırmalarda bulunmuş kendini bu alanlarda sürekli geliştirmiştir. 1990'lı yıllarda ilk defa mantra ve meditasyon ile karşılaşmış ve spiritüel yolculuğuna başlamıştır. Yıllardır spiritüel konularla ilgili yapmış olduğu araştırmalar sonucunda elde ettiği kazanımlarını 2010 yılında belgelendirmek üzere Kuantum, NLP, Yaşam Koçluğu eğitimlerini almıştır. 2010'dan bu yana freelance olarak Kariyer Koçluğu, Kişisel ve Spiritüel Gelişim Uzmanlığı, Kuantum&NLP&Yaşam Koçluğu Eğitmenliği yapmakta, kişisel gelişim seminerleri ve eğitimleri vermektedir. Seminerlerinde ve bireysel seanslarının dışında daha fazla kişiye ulaşabilmek ve çok sayıda kişinin bilinçlenmesi ve şifalanmasını sağlamak için televizyonda da Kişisel Gelişim Programları yapmaktadır.Terapileri ve seansları sırasında bazı yetileri ortaya çıkmış ve bunları kendine özgü teknikler olarak kullanmaktadır. Kuantum, NLP tekniklerinin yanında Rüyada Terapi uygulaması ile kişinin Ruhsal&Bedensel&Zihinsel tüm değişim, dönüşüm ve yeniden yapılandırmasını gerçekleştirmektedir. İnsanları bilinçlendirmeyi misyon edinerek 2014'de yaşam kaynağını öğrenmelerini sağlayacak, insanlara şifa sunulacak, Ruhsal&Bedensel&Zihinsel gelişimlerini sağlayacak bir platform olması arzusu ile kendi şirketini kurmuş ve spiritüel alanda tüm branşlardaki uzmanları bu platformda buluşturmuştur. Şu anda Koç ve Uzmanlık Eğitmenliği ile birlikte Kişisel&Spiritüel Gelişim Koçluğu, Kurumsal Koçluk ve Terapistlik yapmaktadır. Kendine özgü teknikler ve bilinen teknikler ile bireylerin ruhsal ve kişisel gelişimlerine, hayat amaçlarına ve farkındalıkla yaşamalarına rehberlik etmektedir. Bu farkındalık yaratmada, herkese ulaşmayı amaçlaması ile Seminerler ve Workshoplar, TV programları yapmaktadır.

- Numarasız oturma düzeni vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT