Rahmi M. Koç Müzesi & Bilim Merkezi Vakfı İşbirliği ile Yaz Okulu Programı

Tarihler: 05 Temmuz 2004 Pazartesi ~ 27 Ağustos 2004 Cuma 5 Temmuz-27 Ağustos

Yer: Rahmi M. Koç Sanayi Müzesi

Ücret: 400 Milyon TL.

Nereden Alınır: Bilgi için: www.bilimmerkezi.org.tr , www.rmk-museum.org.tr

Adres: Hasköy Cad. No: 27 Hasköy 34445 İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 297 66 39-40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 5, 2004 ~ Ağu 27, 2004
Rahmi M. Koç Müzesi ve Bilim Merkezi Vakfı çocuklara benzersiz bir yaz okulu programı sunuyor. 5 Temmuz - 27 Ağustos 2004 tarihleri arasında 4 farklı dönemde 2’şer hafta boyunca Rahmi M. Koç Müzesi’nde gerçekleşecek 8-12 yaşları arasındaki çocukların katılacağı yaz okulu programında Bilim, Çevre, Uzay, Maket, Sanat, Ekoloji, Arkeoloji, Doğa ve Kuş Gözlem Atölyeleri bulunuyor.

Çocuklarımızı bilim ve teknolojiyle barışık, yaratıcı, hayal güçleri zengin, kendine güvenli, sorumluluk sahibi, topluma - çevreye karşı duyarlı, sosyal ve iletişim becerileri gelişmiş bireyler olarak yetiştirmek amacıyla hazırlanan giren yaz okulu programında 8-12 yaş arasındaki çocuklar için çok çeşitli atölyeler ve geziler var.

Konularında uzman eğitimciler tarafından verilecek ve öğrenmeyi desteklemek için eğlenceli uygulamalarla pekiştirilecek eğitimler çocukların yaşayarak öğrenmesini sağlayacak olan gezilerle zenginleştirilecek.

2004 Yaz okulu programında, hergün, her atölyeyi destekleyici ve tamamlayıcı bir gezi var. Rahmi M. Koç Müzesi, Deprem Odası, Hayvan Müzesi, Yıldız Korusu, İstanbul Üniversitesi Gözlemevi, Miniatürk, İstanbul Resim ve Heykel Müzesi, Atatürk Arberetumu, Arkeoloji Müzesi ve Çikolata Fabrikası gezileri eğitim sırasında düzenlenecek gezilerden sadece bir kaçı.

Başvuruların 28 Haziran – 3 Temmuz 2004 tarihleri arasında yapılacağı 4 farklı dönemden oluşacak ikişer haftalık yaz okulu eğitimlerinin ücreti KDV ve yemek dahil 400 milyon lira.
Bu eğlenceli yaz okulunda sizde yerinizi almak istiyorsanız Bilim Merkezi Vakfı’ndan Başak Salihler (0542 734 2171) ile görüşmeniz yeterli olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT