Reiki (II. Derece): Evrensel Yaşam Enerjisi

Tarihler: 22 Mayıs 2004 Cumartesi ~ 23 Mayıs 2004 Pazar Cumartesi ve Pazar Günleri Saat: 09:30 - 17:30

Yer: Bilgi Üniversitesi (Dolapdere)

Ücret: Toplam Ücret: 300.000.000 TL

Nereden Alınır: www.bilgi-egitim.com

Adres: Kurtuluş Cad. No:47 Dolapdere Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 253 4700

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2004 ~ May 23, 2004
Süre: 2 Gün / 16 Saat
Başlangıç Tarihleri: 20- 21 Aralık 2003 / 20 - 21 Mart 2004 / 22 - 23 Mayıs 2004
Eğitmen: GÜLCAN ARPACIOĞLU
Reiki ikinci derece ile, uygulayıcıların şifa yetenekleri gelişir, çeşitlenir ve aktardıkları enerji yoğunlaşır.Açıldıkları üç Reiki sembolünün kullanılmasıyla harekete geçirilen yeni enerji frekansları, yeni şifa yöntemlerini olanaklı kılar. Reiki günlük yaşamın bir parçası haline gelir; her an,her yerde, her sorun için uygulanabilir. Bu düzeyde uygulayıcılar zihin-beden etkileşimi konusunda ayrıntılı biçimde bilgilenir, zihinsel ve duygusal şifa vermeyi öğrenir. Bedensel rahatsızlıkların altında yatan düşünce kalıplarını değiştirmeyi; korku, endişe, heyecan, baskılanma, üzüntü gibi yoğun olumsuz duyguların, gün boyunca yaşanan streslerin, güncel veya geçmişteki ruhsal rahatsızlıkların şifası için Reiki aktarmayı öğrenirler. Bu yöntemlerin yanı sıra, yer ve zaman sınırlarını aşarak, kendilerinden uzakta bulunanlara ve geçmişteki ya da gelecekteki olaylara, ilişkilere şifa enerjisi gönderme becerisi kazanırlar. Atölye çalışmasının amacı Reiki birinci dereceye açılmış olan uygulayıcıların şifa yeteneklerini ve gücünü artırmaktır.
PROGRAM: Reiki sembolleri ve işleyişleri, Meditasyon, Reiki ikinci derece inisiyasyonu, Birinci sembol ve kullanımı, Güçlenme, temizlenme, korunma, İkinci sembol ve kullanımı, Zihinsel ve duygusal şifa, Reiki ile zihinsel olumlama, Üçüncü sembol ve kullanımı, Uzaktan şifa enerjisi gönderme, Özgün Japon Reiki yöntemleri
NOT: Daha önce I. derece Reiki uygulamayı öğrenmiş olan herkes katılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT