Renan Koen ile Müzik Terapi

Tarihler: 06 Kasım 2017 Pazartesi ~ 06 Kasım 2017 Pazartesi 06 Kasım 2017 19:00

Yer: Açık Diyalog İstanbul

Ücret: - 264.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2017 ~ Kas 6, 2017
Renan Koen ile Müzik Terapi: Sözsüz İletişim, 6 Kasım'da Açık Diyalog İstanbul'da!

"Yetişkinlere yönelik eğitim seminerleri, Açık Diyalog İstanbul ev sahipliğinde ‘Renan Koen: Müzik Terapi: Sözsüz İletişim’ ile devam ediyor. Müziğin iyileştirici gücü ile yola çıkılan atölye de seslerin etkisi ile kendimizi keşfe çıkacağız.

Renan Koen’in sözleriyle; ‘’Anne karnından itibaren, duyduğumuz her sesi kaydederiz. Bu sesler kimi zaman bize ne yapmamız gerektiğini, kimi zaman neden hoşlandığımızı, kimi zaman ne yapmamamız gerektiği gibi kesintisiz bir şekilde sürekli bir şeyler söyler, durur. Peki bu ses kayıtları aslında kimin ya da kimlerindir? Bu ses kayıtları konuştuğu zaman, ağzımızdan kelimeler çıkmasa da, o anda birlikte olduğumuz insanlar ne algılıyor? Ya da biz onların içsel seslerinden ne algılıyoruz? İşte tüm bunları biraz olsun keşfedebilmek üzere, kendi ses kayıtlarımızın rehberliğiyle birlikte yola çıkalım, bakalım yolda neleri göreceğiz, neleri bırakacağız veya alacağız?’’

*Renan Koen eğitmenliğinde yapılacak çalışmaya 25 yaş üstü herkes katılabilir.

Not: Bu çalışmanın tam olarak yapılabilmesi için kayıt için gönderilecek formların en geç 3 Kasım Cuma gününe kadar info@opendialogueistanbul.com’a iletilmesi gerekmektedir.

*Atölye kaydınızı yaptırdıktan sonra teyit için Açık Diyalog İstanbul ile iletişime geçmeniz önemle rica olunur.

Son başvuru tarihi: 3 Kasım 2017 Cuma

Kayıt için: info@opendialogueistanbul.com veya 0212 939 76 62/ 0212 939 78 89

Renan Koen Hakkında (Pianist, Besteci, Soprano, Müzik Terapisti) 
Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı orta bölümü “Nazım Acar Flüt Sınıfı”ndan mezun oldu. 1983 yılında kompozitör Ali Darmar ve Devlet Sanatçısı Ayşegül Sarıca ile piyano çalışmalarına başladı. 1985-1986 yıllarında piyano çalışmalarına Paris'te Germaine Mounier ile devam etti. 1990-1991 yıllarında çalışmalarına Londra'da pedagog Maria Curcio ve asistanı Mark Swartzentruber ile devam etti. 1995 yılında M.S.Ü. Devlet Konservatuvarı kapsamında düzenlenen “Chopin Etüt” yarışmasında dördüncülük, aynı yıl düzenlenen “Cemal Reşit Rey” yarışmasında bestecinin “Improvisation” adlı eseriyle ikincilik ödülüne layık görüldü. Aynı yıllarda M.S.Ü. Devlet Konservatuvarı “Judith Uluğ Piyano Sınıfı”ndan mezun oldu.

Dr. Pieter Snapper ile kompozisyon teknikleri, Reuben de Lautour ile kompozisyon teorileri çalıştı. Müziğin en büyük misyonunun birleştirici ve iyileştirici olduğuna inanan sanatçı, Atina'da, Avrupa Müzik Terapi Federasyonu'na bağlı "Art et Qualite de Vie – L'art en Prevention Therapie et Pedagogie" programını tamamladı. Koen, çeşitli projelerin içinde yer almakta ve 2008-2009 döneminde bir süredir çağdaş sanatlar alanına yer veren Galata Perform’un düzenlediği “Yeno Ceno” çağdaş müzik festivalinin küratörlüğünü yaptı. Renan Koen, oda müziği konserleri, resitaller vermekte, çeşitli orkestralarda solist olarak çalmaktadır.

- Bu çalısmanın tam olarak yapılabilmesi için kayıt olanların ayrıca kendilerine gönderecegimiz formları doldurup en geç 3 Kasım Cuma gününe kadar iaydemir@opendialogueistanbul.com’a iletilmesi gerekmektedir.- Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi için 0212 939 76 62 - 0212 939 78 89 ve ya 0532 316 98 07 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT