Renkli ve Eğlenceli Atölyeler Akmerkez’de Çocukları Bekliyor!

Tarihler: 21 Eylül 2013 Cumartesi ~ 28 Eylül 2013 Cumartesi 14:00 - 16:00

Yer: Akmerkez

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2013 ~ Eyl 28, 2013

Hayata geçirdiği atölye çalışmaları ile çocukların keyifli ve eğlenceli vakit geçirip, yaratıcılıklarının ve hayal güçlerinin genişlemesine katkıda bulunan Akmerkez, Eylül ayında iki eğlenceli atölyeyi daha minik misafirleriyle buluşturuyor.

21 ve 28 Eylül’de düzenlenecek iki farklı çalışma ile çocuklar hem rengarenk kumlardan tablolar yapacak, hem de eşyalarını koyabilecekleri sevimli baykuşlar yaratacaklar.

Renkli kumlar diyarı
Kum boyama kuşkusuz çocukların en sevdiği etkinliklerden… Kelebek, kurbağa, yunus veya mercan balığı… 21 Eylül’de Akmerkez etkinlik alanında düzenlenecek atölye çalışmasında, rengarenk kumlarla dört farklı tasarımdan en beğendiğinizi süsleyebilir, odanızın duvarına asabilirsiniz. Yapmanız gereken, seçtiğiniz resmi teker teker yapışkanlarından ayırıp üzerine kum taneciklerini serpiştirmek… İşte bu kadar kolay ve eğlenceli!

Neşeli baykuşlar seni bekliyor
28 Eylül’de yapılacak atölye çalışması sürprizlerle dolu… En sevdiğiniz koltuğunuzu paylaşmaya hazır mısınız? Bu sevimli baykuşlar sizi biran bile yalnız bırakmayacak. Kumandalarınız, küçük eşyalarınız ona emanet! Renkli kumaşlarla önceden hazırlanmış temaları bir araya getirip hazırlayacağınız sevimli baykuşlar en yakın arkadaşınız olacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT