"Katılımcılarımız, tabakta sunulan 2 temel tatlının tüm hazırlık aşamaları Pastacılık Master Şeflerimiz ile birlikte nasıl yapılacağını öğrenecek"
Hazırlık aşamaları ile birlikte kursta yapılacaklar: -Pandispanya Bazı -Ahududu Kreması -Lavantalı Dondurma -Frenk Üzümlü Tül -Kahveli Küçük Atıştırmalıklar -Egzotik Meyveli Sorbe -Karamelli Mus
Bu kursu tamamlayan katılımcılar aşağıdaki mutfak tekniklerini görmüş olacaklardır:
-Tatlı reçetelerinin hazırlanma aşamasındaki tüm teknik ve teorik bilgiler -Profesyoneller için restoranlarında müşterilerini memnun edecek mükemmel tatlı menüsü oluşturma, ideal porsiyon belirleme ve hazırlama aşamasındaki zaman yönetimi -Tabakta sunum ve süsleme teknikleri -Pişirme teknikleri -Çikolata temperleme -Dondurma ve sorbe yapımı -Glaze tekniği
Ücrete dahil hizmetler: "6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında ( 30 dk. Ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, önlük ve Le Cordon Bleu logolu şef şapkası tarafımızdan sağlanacaktır.
Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.
Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir.
Kurs sonunda katılımcılarımıza verilecek Le Cordon Bleu Workshop sertifikası adresine gönderilecektir. Kurslarımız maksimum 16 kişiliktir."
5 Mart Cumartesi 10:30 – 17:00
Süre: 1 gün
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.