Ritim Eğitmeni Özer Ökten ile Yaşam

Tarihler: 30 Mart 2016 Çarşamba ~ 30 Mart 2016 Çarşamba 30 Mart 2016 20:00

Yer: Yaşam Atölyesi

Ücret: - 75.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2016 ~ Mar 30, 2016
Ritimin hiç kuşkusuz müziğin en önemli unsurlarından biri olduğunu,  ritmin yaşamın çok yönlü akışındaki pozitif rolünü hisseden, huzurun ve hayattan keyif almanın kişisel sırlarını öğrenmek isteyen herkesle paylaşmaktadır.

Evrendeki titreşim ve frekansların tüm yaşantımızı etkilediğini ve bu etkileri ritimle sentezleyerek ‘’Yaşam Ritmin’’ eğitimlerini birçok düzeyde vermektedir. 

Yaşam Ritmin workshop’ı ile birlikte ses, frekans ve titreşimlerin doğumdan ölüme tüm hayatımızı nasıl etkilediğini keşfederek, ritim ve müzikle bu etkileri kontrol edebileceğimizi  birçok ritim enstrümanını kullanarak eğlenceli bir şekilde sunmaktadır. 

Katılımcılar rengarenk  doğu perküsyonları , eğlenceli latin perküsyonları tanışıp ritmin büyülü dünyasına adım atarak, evrenin, doğanın, kent yaşamının ve insan duygularının ritimle nasıl ifade edileceğini keşfedeceğiz.
Ayrıca Yaşam Ritmin workshop’unda katılımcılar takım çalışmasının ve eğlencenin bir arada olduğu birçok kompozisyonu deneyimleme fırsatı bulacak. Zihinsel yorgunluklardan, önyargılardan, günlük telaşlardan uzaklaşarak kendimize dokunacağımız eşşiz bir terapi sağlayacaktır. 

Özer Ökten 1981 İstanbul'da doğdu. 3 yaşında ritimle tanıştı. Eğitim hayatının her döneminde halk oyunları gruplarına , korolara ve uluslararası festivallere katılarak ritim duygusunu geliştirerek icra etti. Etkilendiği birçok ritim üstadından hem eğitim alıp hem de aynı sahneyi paylaştı. 2004 yılında girdiği Makine Mühendisliği bölümünde, mekanik titreşimler, doğal frekanslar ve akustik gibi konularda ilgi duymaya başlayıp bu konularda çalışmalar yaptı. Evrenin yapısı, evrendeki titreşimler ve bunların insan üzerindeki etkileri üzerine çalışmalar yaparak İstanbul Teknik Üniversitesi de Titreşim ve Akustiği bölümünde Yüksek Lisans  yapmaktadır.  Ritim eğitiminin küçük yaşlarda başlaması gerektiğini düşünerek bir çok anaokulunda 3-6 yaş grubu çocuklarla ve işitme engelli çocuklarla çalışmalar yapmaktadır. 

Katılım max 30 kişi ile sınırlıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT