Şamanik Nefes Çalışması

Tarihler: 06 Nisan 2016 Çarşamba ~ 06 Nisan 2016 Çarşamba 06 Nisan 2016 20:00

Yer: Yaşam Atölyesi

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 6, 2016 ~ Nis 6, 2016
Yeni Ay’ın ışığında Şamanik Nefesin farkına varmak isteyenleri 6 Nisan Çarşamba akşamı  Yaşam Atölyesi’ne bekliyoruz.

“Düş Kur ve kurduğun düş’ü yaşa”

Kurduğun düşü yaşayabilmek için,  sırrı bilmelisin. 

Biz bu Yeni Ay’da buna niyetliyiz. 

Kendimizi ve hayatı daha kaliteli yaşayabilmek, hayal kurup kurduğumuz hayalin gerçeğinde yaşayabilmek ve bunun olmasını engelleyen sistemimizdeki tıkanıklıkları  duyguları sistemimizden temizlemek ve özgürleşmek için  nefes alacağız.

Bize ait olanı toplama zamanı, talep etme zamanı… 

Bunun için ihtiyacımız olan güç, güven, cesaret, istek, tutku bizimle .

Nasıl mı?

Bağlantılı diyafram nefesimizi, eşsiz şamanik enstrümanlarla yapılan müziğin gücüyle bütünleştirip, derinden bir iyileşme sürecini harekete geçireceğiz.

Seni de bekliyoruz.

Nazan Özbay Turgut kimdir?

1969 doğumlu. Çukurova Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Türkiye atletizm şampiyonu(800mt-400mt). 18 yıl boyunca Mersin Doruk Sigorta’da Genel Müdürü olarak çalıştı ve aynı zamanda televizyonda haber spikerliği ve 15 yıl da Kent Radyo Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Derin Medya’nın sunuculuğunu yaptı. MESİAD Genel Sekreterliği, GİŞKAD Kurucu Üyeliği, MESAD Üyeliği gibi deneyimleri oldu.Bütün bu işlerde çalışırken, bir yanda da kişisel gelişim üzerine eğitimler aldı. İş dünyasında yaşanan sorunları iyileştirmek üzere başladığı yolculuk; aslında tüm yaşamının kontrolünü eline almaya başladı ve bugüne taşıdı. Aynı zamanda yaratıcı drama eğitimleri de aldı.Türkiye’nin ilk nefes eğitmenlerinden olan Nazan Özbay  yine Türkiye'de bir ilk olan Canlı Şamanik Müzikle Nefes çalışmasının öncülüğünü de yaparak,yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen birçok workshop ve seminerlerde eğitmen olarak deneyimlerini paylaşıyor ve insanların iyileşmelerine, içsel huzura ulaşmalarına rehberlik ediyor.Şamanik Nefes ;  Nefes eğitmeni ve Yaşam koçu olarak ,şamanik çalışmalarla içsel yolculuğuna halen devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT