EKS Mutfak Akademisi’nde önce uygulama yapıp ardından da hazırlanan lezzetleri afiyetle yiyeceğiniz "San Sebastian İspanyol" workshop’unu kaçırmayın.
"İspanya’dan Fransa’ya Geçerken Mola Noktası! Sükunet, zenginlik ve asaletin hakim olduğu şehir San Sebastian, mutfağı ile de etkileyiciliğini arttırıyor."
Ropa Vieja (Sebzeli Dana Eti) Jamon Con Anchoa Gulas Tomate Seco (Kurutulmuş Domatesli Yılan Balığı ve Jambonlu Kanape) Croqueta De Bacalao (Balık Köftesi) Pintxo (Karidesli ve Ahtapotlu Kanape) Tatlı (İkram)
Etkinlik 3 saat sürmektedir. Çalışma düzeni: 8 istasyon var ve istasyonlarda 2’şerli setaplar halinde çalışılmaktadır.
- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.