Sapphire Çocuk Kulübü ile Çocuklarınızın Yeteneklerini Keşfedin

Tarihler: 16 Temmuz 2011 Cumartesi ~ 30 Temmuz 2011 Cumartesi

Yer: Sapphire Çarşı

Adres: Büyükdere Cad. Levent İstanbul Levent İstanbul

Telefon: 444 5 111

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2011 ~ Tem 30, 2011

Çocukları kültür ve sanatla buluşturmayı ve sürpriz etkinliklerle onları heyecanlandırmayı amaçlayan Sapphire Çocuk Kulübü kapılarını açıyor. Sapphire Çocuk Kulübü’nde Temmuz ayı sonuna kadar her hafta sonu düzenlenecek aktivitelerle Sapphire Çarşı’ya gelen çocuklar için ünlü bir sanatçı olmak ya da dünyanın öbür ucuna gitmek artık çok kolay!

Sapphire Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında; 16 Temmuz’dan itibaren her hafta sonu “Bugün Ben Kimim?” “ Bugün Ben Neyim?” “Bugün Nereye Gitsem?” başlıkları altında atölye çalışmaları gerçekleştirilecek. Çocuklar Sapphire Çarşı’nın onlar için özel olarak hazırladığı alanda Picasso ve Miro gibi resim yaparken, Afrika ve Meksika’nın yerel sanatları ile tanışma fırsatı bulacak. Çocukların mimar ya da oyuncakçı olmak için büyümeyi beklemeleri gerekmeyecek.

16 Temmuz Cumartesi günü düzenlenecek Bugün Picasso’yum çalışmasında çocuklar, Picasso gibi kübist resimler çizerken, ertesi gün Bugün Afrika’dayım başlıklı atölye çalışmaları ile Afrika Maskeleri ve Afrika takıları üretecek. 23 Temmuz’da Bugün Bir Mimarım atölyesinde, üç boyutlu ev projeleri geliştirecek olan çocuklar, 24 Temmuz’da Büyük usta Miro’nun sürrealist resimlerinin röprodüksiyonlarını yapacak. 30 Temmuz’da düzenlenecek Bugün Meksika’dayım atölyesinde çocuklar; Aztek desenli magnetler ve Aztek dokumaları üretirken, çocuklar Temmuz ayının son gününde Bugün Bir Oyuncakçıyım; çalışmasında kendi peluş oyuncaklarını hazırlayacak.

Dünya Müzikleri Sapphire’de

Sapphire Çarşı’da çocukların yanısıra diğer ziyaretçilere yönelik etkinlikler de devam ediyor. Sapphire ziyaretçileri Temmuz ayı boyunca her hafta sonu saat 12:00 – 16:00 arası dünya müziklerinin farklı örnekleri ile tanışma fırsatı bulacak. Bu kapsamda Kumbiya Turka Kolombiya; Cuba Latin Grubu, Küba; Piatango Piazolla Project, Arjantin, Libertad ve Andaluz ile Portekiz ve İspanyol müzikleriyle şenlenecek Sapphire Çarşı, Akdeniz Çigan Grubu’nun hareketli ezgilerine ev sahipliği yapacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT