Schlotzsky`s`de Çocuklar İçin El İşi ve Hobi Atölyesi Başlıyor

Tarihler: 02 Ekim 2011 Pazar ~ 09 Ekim 2011 Pazar 2-9 Ekim Pazar Saat: 12:00 -14:00 / 5 Ekim Çarşamba Saat: 15:00 - 17:00

Yer: Schlotzsky`s Şaşkınbakkal

Ücret: Ücretsiz.

Adres: Bağdat Cad. No:396/1 Şaşkınbakkal Şaşkınbakkal İstanbul

Telefon: 0216 411 59 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 2, 2011 ~ Eki 9, 2011

Yetişkinler kadar çocukların da çok sevdiği sağlıklı ve doyurucu menüler hazırlayan Schlotzsky’s, Şaşkınbakkal restoranı bahçesinde çocukların yaratıcılığını artıran, el becerilerini geliştirmesini sağlayan ücretsiz el işi ve hobi atölyeleri açmaya devam ediyor.

Schlotzsky’s Şaşkınbakkal restoranında, Ekim ayı boyunca, çocuk hobi dergisi Kağıt vs. tarafından düzenlenecek etkinliklerde çocuklar çarşamba günleri 15.00 – 17.00; pazar günü 12.00 – 14.00 saatleri arasında resim ve boyama yapıyor, kağıt kesip katlayarak eğlenceli vakit geçirme fırsatı bulacaklar.

Schlotzsky’s’ten Çocuklara Hobi Atölyesi
Schlotzsky’s Şaşkınbakkal restoranında anne – babalar keyifle kahvaltı yaparken ve kahvelerini yudumlarken çarşamba ve pazar günleri çocukları rengarenk ve eğlenceli saatler bekliyor. Schlotzsky’s ve Kağıt vs. Dergisi tarafından düzenlenen ücretsiz etkinlikte çocuklar 2 – 5 - 9 Ekim 2011 tarihlerinde restoran bahçesinde kurulan hobi atölyesinde diledikleri gibi resim yapıyor, kağıt kesiyor ve el becerilerini geliştiriyor. Etkinlikte çocuklar, eğitmen ve gözetmenler tarafından yönlendiriliyor ve yapmak istediklerini kolayca öğrenebiliyor, resim yapma, kağıt kesme yeteneklerini geliştirme fırsatı buluyor.

Zengin ve Renkli Malzeme Seçeneği
Çocuklar en yeni, pratik ve farklı hobi ürünleriyle oynayarak, boya kalemleri, özel dokulu boyalar, vernikler, şekilgeçler ve kağıt şekillendiriciler, rengarenk desenli kağıt ve kartonlar, Scrapbooking kağıt, set ve albümleriyle yaratıcılıklarını geliştiriyor. Ayrıca folyo ve transparan kağıtlar, keçe, eva ve tüylü teller, renkli ve desenli kurdeleler, el yapımı kart ve scrapbooking çalışmaları için özel malzemeler ve süsler, şablon ve kalıplar, hamur çeşitleri ve kesicileri, polimer kil ve aksesuarları, strafor ürünlerine de kullanabiliyorlar.

Çocukları ile birlikte kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmek isteyen anne – babalar pazar günü Schlotzsky’s Şaşkınbakkal restoranı bahçesinde buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT