Şebnem Schaefer ile Masal Uydurma

Tarihler: 04 Şubat 2017 Cumartesi ~ 04 Şubat 2017 Cumartesi 04 Şubat 2017 14:00

Yer: CreAtolye

Ücret: - 78.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2017 ~ Şub 4, 2017
Şebnem Schaefer ile Masal Uydurma Atölyesi ile çocuklar keyifli zamanlar geçirecek.

CreAtolye'nin sevimli ekibi Çocuk Atölyesi olarak; çocukların, bebeklikten itibaren ebeveynlerinin onlara kitap okuması ile başlayan “Dinleme Serüveni” ileriki yaşlarında da devam etmeli diye düşündük ve yakından tanıyıp çok sevdiğimiz Şebnem Schaefer ile 4 Şubat Cumartesi günü 14:00-15:00 arasında yeniden atölye çalışmasında bir araya gelmeye karar verdik. "Şebnem Schaefer ile Masal Uydurma Atölyesi" ile çocukların hayal gücünü zorlamasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Atölyede neler mi yapıyoruz? Hep birlikte bir hikâye tasarlayıp onun içerisinde hiç ama hiç bilmediğimiz bir yolculuğa çıkıyoruz. Hem de Şebnem Abla’nın renkli rehberliğinde… Bu yolculukta başımıza türlü maceralar geleceğinin garantisi bizden!

Yaş Grubu: 4-6 yaş

Eğitmen Hakkında/Şebnem Schaefer
Model, sunucu ve oyuncu olan Şebnem Schaefer, 1984 Frankfurt doğumlu. Çok sayıda markanın, kampanyanın reklam, katalog ve tanıtım yüzü oldu. Yurt içi ve yurt dışında sayısız ünlü tasarımcı ve markanın defilesinde yer aldı. Çocuklara yönelik programla da dâhil olmak üzere farklı TV ve sinema projelerinde yer aldı. Frankfurt Johann Wolfang Goethe Universitesi'nde Siyaset ve Kamu Yönetimi bölümünü bitiren Schaefer, aynı zamanda Türkiye ve Almanya arasında elçi rolü üstleniyor ve sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyor. Halen Türkiye ve Almanya arasında farklı projeler için mekik dokuyan Schaefer, çok sevdiği çocuklarla birbirinden renkli projelerde bir araya gelmeye devam ediyor.


- Numarasız oturma düzeni vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT