Senden pilot olur mu? Olursa bu da senin olur, böyle uçarsın.

Tarihler: 02 Ocak 2008 Çarşamba ~ 05 Ocak 2008 Cumartesi

Yer: Volkan Işık ile Ralliye İlk Adım’

Nereden Alınır: Detaylı bilgi için 0555 832 01 01

Telefon: Faks: 0212 641 47 08

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 2, 2008 ~ Oca 5, 2008
Volkan Işık’ın hediyesi bir Fiat Palio ralli otomobilini kim istemez ki?
Başarılı ralli pilotu Volkan Işık’ın kurucusu olduğu Driving Technics tarafından düzenlenip Fiat’ın ana ve Lassa’nın co-sponsorluklarıyla desteklenen ‘Volkan Işık ile Ralliye İlk Adım’ seminerlerinde katılımcılar Fiat Palio ralli otomobili kazanmak için kıyasıya rekabet ediyor.
Gruplarında birinci olan bay ve bayan katılımcılar birer Fiat Palio ralli otomobili ve 10’ar adet Lassa ralli lastiğine sahip oluyorlar. İkinci ve üçüncüler ise 2007 sezonunda bir tırmanma yarışında start alma hakkı kazanıyorlar.

Yeni katılacaklar acele etmeli
15 Aralık’ta start alan seminerlerin bitmesine artık çok az zaman kaldı. Fakat yeni katılacaklar için bu muhteşem hediyeleri kazanma şansı, seminerlerin sona erme tarihi olan 25 Şubat 2007’ye kadar devam edecek.

Muhteşem bir hafta sonu fırsatı
‘Volkan Işık ile Ralliye İlk Adım’ seminer katılımcılarını, ralli sürüş tekniklerini işin ustasından öğrenme ve beş yıldızlı otellerde konaklamanın keyfi de dahil olmak üzere, türlü sürprizlerle dolu muhteşem bir hafta sonu bekliyor. Seminerlerin temel amaçlarından biri de bilinçli sürücüler yetiştirip, doğru ve güvenilir otomobil kullanımını sağlamak.
Seminerler, katılımcılara teorik ve pratik eğitimi bir arada alma şansı sunuyor. Pratik eğitimler, İzmit Körfez Pisti’nde hazırlanan özel ralli parkurunda Fiat Palio ralli otomobilleri kullanılarak yapılıyor. Her seminer programının son gününde düzenlenen ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) kurallarının geçerli olduğu Sprint Ralli’de motorsporları meraklıları, kurs boyunca öğrendiklerini anında uygulama fırsatı buluyorlar.

Katılmak için yaşınızın kaç olduğu hiç önemli değil, ralli heyecanını içinizde hissediyor, muhteşem bir Fiat Palio ralli otomobiline sahip olmak istiyor ve yeteneğime güveniyorum diyorsanız ‘Volkan Işık ile Ralliye İlk Adım’ seminerleri tam size göre…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT