Serra Yılmaz 21-22-23 Aralık Tarihlerinde Uniact Studio’da

Tarihler: 21 Aralık 2012 Cuma ~ 23 Aralık 2012 Pazar

Yer: Uniact Studio

Adres: İstiklal Cad. No: 153 Güney Palas Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 65 52

Web: http://http://www.uniactstudio.com.tr/

E Posta: info@uniactstudio.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2012 ~ Ara 23, 2012

Deneyimli oyuncu Serra Yılmaz Uniact Studio’da workshop vermeye hazırlanıyor…

Derya Alabora, Zeynep Eronat, Nursel Köse, Tunca Aydoğan, Celal Kadri Kınoğlu, Gökçer Genç, Ergün Demir, Zeynep Aydemir, İrfan Atasoy, Alp Köksal ve Sinem Soner gibi birbirinden yetenekli sanatçıların gönül verdiği Uniact Studio, ünlü oyuncu Serra Yılmaz ile kadrosunu genişletiyor. Serra Yılmaz, 21-22-23 Aralık tarihlerinde ünlü İtalyan oyuncu Gianluca Enria ile ‘Yurtdışında Oyunculuk ve Beden Dilini Kullanma’ konulu workshopa imza atıyor.

Birbirinden değerli eğitmenlerin ders verdiği oyuncu eğitim merkezi olan Uniact Studio’da verilen eğitimlerde öncelikle komple bir sanatçı olma algı ve düşünce yapısının öğrenciye nakledilmesi amaçlanıyor. Uniact Studio, sadece oyuncu yetiştirmekle kalmıyor, kültürlerarası bir köprü olma işlevini de üstleniyor.

Uniact Studio, şirketlerin hizmetinde!

Uniact Studio’da kurumsal eğitimler kapsamında ‘Drama eğitimleri’, ‘Eğitim filmleri’ ve şirketlere yönelik tiyatro çalışmaları yapılıyor. Şirketlerin hedeflerine yönelik iş verimliliğini ve çalışma performansını arttırma amaçlı eğitim programları ve bu eğitimlere uygun dramalar hazırlanıyor. Dramada yaşayarak öğrenmenin etkisi üzerinde durup, hem eğlenceli hem de unutulmaz etkin eğitimler veriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT