Sertifikalı NLP Eğitimi

Tarihler: 21 Mart 2016 Pazartesi ~ 21 Mart 2016 Pazartesi 21 Mart 2016 09:30

Yer: Merakettiklerin

Ücret: 1. Kategori - 4425.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2016 ~ Mar 21, 2016
UFUK ÖNEN ile "The Society Of Neuro-Linguistic Programming" - NLP Uygulayıcı (Practioner) Programı

NLP'nin dünyadaki kurucusu ve ilk uygulayıcısı olan Richard Bandler'in yetkili kıldığı eğitmenlerden  Ufuk Önen tarafından yapılmaktadır.
Programı tamamlayan katılımcılar, Society of NLP Richard Bandler'dan ıslak imzalı Orjinal Sertifika sahibi olacaktır.

NLP NEDİR?
NLP'nin açılımı Neuro Linguistic Programming olup, günlük hayatımızda bilinçsizce ve otomatik olarak gerçekleştirdiğimiz algılayış, düşünce, kavrayış ve davranış ve iletişim süreçlerimizi bilinçli haline getirme ve geliştirmekte etkin ve efektif olarak kullanılan bir davranış bilimi ve teknolojisidir.

Neuro - Zihin: 5 duyumuz aracılığıyla beynimize aktarılan verilerin zihindeki algılayış ve düşünce süreçlerini temsil eder.

Linguistic - Dil: Hem kendimiz hem de diğerleriyle olan iletişim kodlama şeklimizi temsil eder. Hem sözlü iletişimi hem de söz içermeyen vücut dili iletişimini kapsar. Programming - Zihnin Yazılımı: Hedeflenen değişimin gerçekleşmesi için zihnimizdeki verileri, iletişim şeklimizi ve en nihayetinde de davranışlarımızı yeniden organize etme şeklimizdir.

NLP'nin çıkış noktası insan zihninin algı, düşünce ve davranış kalıplarının gözlem ve analizi olup; temel stratejisi de modelleme'dir. Başarının sırrının, kendi alanlarında başarılı olan insanların zihinsel stratejilerinin modellenmesi olduğunu varsayar.

NLP, 1970'li yılların sonlarına doğru Amerika'da geliştirilmiş olan bir iletişim ve motivasyon modelidir. Dilbilimci Prof. John Grinder ve Matematikci - Gestalt Terapisi uzmanı Richard Bandler tarafından başarılı terapi uzmanlarının analiz edilmesi ile model haline getirilen NLP teknikleri Psikoloji, Sibernetik, Nöroloji, Filoloji gibi bilimlerin ışığında geliştirilip artık günümüzde terapi alanının dışında, yönetim, eğitim, sağlık, aile, satış ve spor bilimlerinde de başarılı bir şekilde kullanılmaktadır.

NLP PROGRAMI SİZE NE KAZANDIRACAK?

Eğitim:
Sınavlara stressiz hazırlanma,
Sınav anında bilgileri hatırlama (Üniversite sınavları vb..),
Ders çalışma alışkanlıklarının değiştirilmesi,
NLP ile kalıcı ve hızlı öğrenme,
Dinleyicileri bilinçdışı düzeyde etkilemenin sırları,
Bilinçaltı öğrenmeyi ve öğretmeyi kolaylaştırmak,
Anlamayı hızlandırmanın etkili yöntemleri,
Öğrenmenin önündeki engelleri kaldırmak,
Öğrencilerin geçmişten gelen öğrenim engellerini kaldırmak,
Öğrenen kişileri modelleme,
4 öğrenme stili ve eğitim planlaması (4MAT sistemi),
Hızlandırılmış öğrenme,
Üretken öğrenme,
Yetişkin öğrenme teorisi ve hafıza dinamikleri.

Kişisel Gelişim:
Motivasyon, karar verme ve iletişim becerilerinin geliştirilmesi,
Fikirlerin açıkça ve gerektiğinde ortaya konması,
Her tür davranış değişimi,
İstekleri davranışa dönüştürme becerileri kazanma,
İstemediğimiz davranışlardan kurtulma,
Mevcut olmayan davranışların kazanılması,
Bağımlılıkların giderilmesi ( Sigara, alkol, kumar,vb..),
Genellemesiz ve stressiz bir yaşam,
Self-motivasyon,
Yeme alışkanlıklarının değiştirilmesi,
Kilo almadan sigara alışkanlığından kurtulma,
Moral gerektiren tüm durumlar,
İç çatışmaların yok edilmesi ve iç barışın sağlanması,
Hayır diyebilmeyi öğrenme. 

Business (İş dünyası):
NLP ile Liderlik,
NLP ile Satış ve Pazarlama stratejileri,
NLP ile iletişim teknikleri,
Takım iletişimi ve takım ruhunun yükselmesi,
Çalışanlarla iletişim,
Stratejiler, çözümü ve çoğaltılması,
Bir bütün olarak öğrenen organizasyonların geliştirilmesi,
Duruma göre stratejileri kullanmak,
Motivasyon stratejileri,
Karar stratejileri,
Yaratıcılık stratejileri,
Doğru kararların modellenmesi,
Başarılı yöneticilerin modellenmesi,
Yönetim, satış, pazarlama konusunda ikna kalıpları,
Bilinçaltı satış, ikna ve prezantasyon teknikleri,
Coaching.
Ve daha niceleri !

Ufuk Önen
Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nde aldığı Uluslararası İlişkiler Uzlanım Dalı eğitimine ve ticaret ağırlıklı iş yaşamına karşın; 1995 yılına geldiğinde çok farklı bir yolda yürümeyi tercih etti. 1995’te Kuraldışı Eğitim ve Danışmanlık’ta; Kendin Olmak, Kadın Erkek ve Kendini Tanıma gibi workshop çalışmalarıyla çıktığı bu yol, onu 1996’da Tayland’a kadar götürdü. 96’da başlayan bu hummalı çalışmalar; İngiltere, Tayland, Nepal ve Hindistan arasında, belki de insanın kendine ve mutlak saf doğrulara ulaştığı en güzel patika oldu onun için. Meditasyon ve Derin Trans, Bilinç, Bilinçaltı ve Zaman Çizelgeleri, Tai Masajı ve Beden Meridyenleri, Bio-Enerji ve Şifa eğitimleri aldı.

1997’de Network 21 camiasında; İletişim ve Satış Teknikleri, İletişim Teknikleri, Pazarlık ve Uzlaşma Teknikleri, Liderlik ve Organizasyon gibi eğitimleri de deneyimlerine ekledi. İlerleyen yıllarda bu alanlarda Kişisel Gelişim, Sağlık, Rahatlama, Korku ve Fobileri Yenmek, Anksiyete Bozuklukları ve İlişkiler gibi uygulama alanlarında çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi. 2004 yılı Ufuk Önen için NLP eğitimlerinin yılı oldu. The Society of Neuro-Linguistic Programming, INALPTA International NLP Trainer Association ve National Guild of Hypnosis gibi önemli kuruluşlardan NLP Practitioner, NLP Practitioner I, Master Practitioner ve Hypnosis In-Depth eğitimlerini aldı. 2004 yerini 2005’e bıraktığında ise aldığı Reiki I, Reiki II ve Reiki ART eğitimleriyle donanımını çok daha üst seviyelere çıkardı.

Dr. Wayne W.Dyer’ın Pulling Your Own Strings / Kendin Olmak (Kuraldışı Yayınları-1996) ve Dr. John C. Maxwell’in Leadership’s ABC / Liderlik Serisi (Network 21 Yayınları) gibi kitap ve CD lerin de çevirmeni olan Ufuk Önen’in tüm bu çalışmalarının yanı sıra SolSaTrans III, Liderlik, Bilinçaltı Olumlu Telkinler, Meditasyon, Sigarayı Bırakma, Kişilik Geliştirme gibi konu başlıkları altında kaset ve CD programları da bulunmaktadır.

Hayata gülümsemeyi ve yürüdüğü sokakta dahi ihtiyacı olanlara içindeki saf ve sevgi dolu enerjiyi aktarabilmeyi hedefleyen Ufuk Önen; yarını bugünkü düşüncelerimizle yarattığımıza inanlardan biridir.

Bandler Onaylı NLP Sertifika Programları.

NGH Onaylı Hipnoz Sertifika Programı.

NGH Certified Hypnoterapist, Certified Instructor of American NGH, INALPTA & The Society of NLP Master Practitioner, NLP Trainer, RASheeba ve Saf Dokunuş Master, Diabetes Motivational Coach, Reiki ART degree, Certified Trainer in : Leadership-Relationship-Effective Communication Skills-Self Discovery-Anxiety Disorders-Handling Manipulation-Meditation.

- Etkinlik günü biletinizi yanınızda bulundurunuz- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Numarasız oturma düzeni vardır. 21.03 / 27.03 (7 Gün) 09:30 - 17:30 Saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT