Sevgililer Günü Çikolataları Yapımı Kursu

Tarihler: 07 Şubat 2015 Cumartesi ~ 07 Şubat 2015 Cumartesi 15.00 - 18.00

Yer: Mövenpick Hotel Istanbul

Ücret: 95.00 TL

Nereden Alınır: Mövenpick Hotel Istanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2015 ~ Şub 7, 2015

Aşkınızı ifade etmenin en tatlı yolu...

Mövenpick Hotel Istanbul, sevdiklerine leziz çikolatalar hazırlayıp, Sevgililer Günü’nde romantik bir sürpriz yapmak isteyenler için 7 Şubat 2015, Cumartesi günü çikolata yapımı kursu düzenliyor.

Pastane Şefi Ferdi Balcıoğlu tarafından 15.00-18.00 saatleri arasında uygulamalı olarak verilecek Sevgililer Günü çikolataları yapımı kursuna katılarak aşkınızı ifade etmenin en tatlı yolunu keşfedebilirsiniz. İsviçre’nin ünlü Lindt kuvertür çikolataları kullanılarak ganaj, trüf ve lolipop çikolata yapımının yanı sıra çikolata eritme, saklama ve işleme gibi tekniklerin de öğretileceği kurs bitiminde katılımcılara, kendi hazırladıkları çikolatalar ve sertifikaları ile birlikte özel önlükleri hediye edilecek.

Dünyanın en baştan çıkarıcı ikramı olan çikolatayı ve ev yapımı bir hediyenin sıcaklığını bir araya getiren Sevgililer Günü çikolata kursu kişi başı KDV dahil 95 TL'dir.

Kayıt için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.
www.moevenpick-hotels.com/istanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT