Sevgililer Günü Özel Pasta ve Kurabiye Kursu

Tarihler: 12 Şubat 2005 Cumartesi ~ 12 Şubat 2005 Cumartesi 5 ve 12 Şubat Cumartesi Saat 15:00-18:00

Yer: Mövenpick Hotel İstanbul

Ücret: 95 YTL.

Nereden Alınır: Mövenpick Hotel İstanbul

Adres: Büyükdere Cad. 4. Levent 34330 İstanbul Levent İstanbul

Telefon: (0212 ) 319 29 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2005 ~ Şub 12, 2005

MÖVENPİCK HOTEL ISTANBUL’DA SEVGİLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL PASTA VE KURABİYE KURSU...

Mövenpick Hotel Istanbul, 5 ve 12 Şubat 2005, Cumartesi günü düzenleyeceği Sevgililer Günü’ne özel Pasta ve Kurabiye kursuna, Sevgililer Günü’nde sevdiklerine kalp şeklinde pasta ve kurabiyeler hazırlayıp, romantik bir sürpriz yapmak isteyenleri bekliyor.

Mövenpick Hotel Istanbul’un İskoçyalı Executive Chef’i Lorraine Sinclair ve Pastane Şefi Yücel Akbaş tarafından, 15.00 – 18.00 saatleri arasında uygulamalı olarak verilecek olan kursta; kalp şeklinde tropikal meyveli pasta, kalp şeklinde çikolata ve frambuazlı pasta, kalp ve ayrıca gül şeklinde kurabiye yapımı öğretilecek. Hazırlanan leziz pasta ve kurabiyelerin tadımından sonra katılımcılara, sertifikaları ile birlikte günün anısına özel olarak dizayn edilmiş önlük hediye edilecek.

Görünümü ve tatlarıyla fark yaratan pasta ve kurabiyelerin yapımını öğrenmek, Sevgililer Günü’nde sevgililerine ya da eşlerine kendi elleriyle yaptıkları pastayı hediye etmek isteyenler (0212 ) 319 29 29’dan Yiyecek-İçecek ofisini arayıp kursa kayıt yaptırabilirler.
Kurs ücreti: 95 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT