Sevgilinize Hediyenizi Ellerinizle Yapın

Tarihler: 11 Şubat 2011 Cuma ~ 11 Şubat 2011 Cuma

Yer: Dante Gastronomy

Ücret: 150 TL.

Adres: Tepecik Yolu, Alkent Alışveriş Merkezi No: 13/1 Etiler İstanbul Etiler İstanbul

Telefon: 0212 351 01 96

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2011 ~ Şub 11, 2011

Dante Gastronomy Sevgilinizin Kalbine Giden Yolu Gösteriyor

“Pişirmeyi öğren, ye, iç, eğlen” sloganıyla gastronomi dünyasına hızlı bir giriş yapan Dante Gastronomy, sevgilinizin aklını başından alacak menüsüyle yardımınıza koşuyor. Ünlü Şef Bülent Tokatlıoğlu’nun yönetimindeki bu özel derse katılmak ve ellerinizle hazırlayacağınız yemeklerle sevgilinizi mest etmek için acele edin.

Electrolux’ün son teknoloji ev aletleriyle donatılan şık mutfağıyla kendinizi evinizdeymiş gibi hissetmenizi sağlayan Dante Gastronomy, sevgililer gününe özel dersiylesizi hediye bulma derdinden kurtarıyor. Türk ve Dünya mutfaklarında uzman şef Bülent Tokatlıoğlu’nun Sevgi Esintisi, Sicilya Gülü ve Günün Büyüsü üçlemesinden oluşan menü, sevdiğinizin kalbine giden yolda size eşlik ediyor.

Electrolux buharlı fırında pişen yemekler capcanlı renkleriyle görsel bir şöleni andırıyor, buram buram aşk kokusuyla başları döndürüp ağızları sulandırıyor. Krepe sarılı somon dilimlerinden, Sicilya usulü deniz mahsulleri risotto paneye kadar birbirinden leziz yemekleri usta şefle beraber pişirebileceğiniz bu kurs Valentine’s çikolatalı sufleyle de Eros’un okunu sevdiğinizin kalbine isabet ettiriyor.

11 Şubat Cuma günü gerçekleşecek özel dersin ücreti KDV dahil sadece 150 TL. Sınırlı sayıda kişinin katılabileceği Sevgililer Günü dersine yerinizi ayırtmak için acele edin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT