Sevgilinize Müzik Hediye Edin

Tarihler: 05 Şubat 2010 Cuma ~ 20 Şubat 2010 Cumartesi

Yer: Taksim Sanat

Nereden Alınır: Taksim Sanat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2010 ~ Şub 20, 2010

Sevgilinize alışılagelmişin dışında bir hediye vermek istiyorsanız ve bunu seçmekte zorlanıyorsanız, Taksim Sanat’ta 26 farklı branşta verilen müzik kursları, sizin için kurtarıcı olacak. Sevgililer Günü’ne özel olarak uygulanan indirimler ile gitardan kemana, çellodan bateri kursuna kadar unutulmaz bir hediye sunabilirsiniz.

Tamamı konservatuar mezunu hocalarıyla kişiye özel müzik kursları veren Taksim Sanat, hobi kursları içinde Türkiye’de en önde gelen merkezlerden biri olma özelliğini koruyor. Grup dersleri yerine bireysel dersler, enstrüman taşımadan kurs içinde temin edilen müzik aletleriyle ön plana çıkan Taksim Sanat, ders günlerini ve saatlerini de kişinin programına göre ayarlama imkanı sunuyor. Profesyonel eğitmenlerle yapılan görüşmelerde ise, en uygun müzik branşının seçiminde tavsiyelerde bulunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT