Silva Metodu

Tarihler: 11 Nisan 2016 Pazartesi ~ 11 Nisan 2016 Pazartesi 11 Nisan 2016 19:30

Yer: Merakettiklerin

Ücret: 1. Kategori - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2016 ~ Nis 11, 2016

Merakettiklerin'de Silva Metodu, 11 Nisan'da gerçekleşecek.

Silva Metodu™ alanında dahi kabul edilen Meksika kökenli bir Amerikalı, dinamik doğal bir psişik olan Jose Silva tarafından 1960’ların başlarında tam 22 yıllık araştırmalar sonucunda geliştirilen bu metot, 110 ülkede altı milyondan fazla mezuna sahip olmakla haklı bir gurur duymaktadır. Silva Metodu eğitimine katılanlar, genellikle bu eğitimi almış ve hayatlarını olumlu yönde değiştirmiş olan mezunların dost ve yakınlarından aldıkları bilgiler üzerine eğitimlere kaydolmaktadırlar. Binlerce kişi bu eğitime katıldıktan sonra hayatlarının nasıl değiştiğini anlatmışlar, bunlardan bir bolümü Jose Silva ve Philip Miele tarafından hazırlanan ve ülkemizde de Alfa Yayınlarında çıkan “Silva Zihin Kontrol Metodu” adlı Silva Metodu kişiye kendi yaşamının üstadı yapmayı amaçlar. Temellerini Meditasyon ve Hipnozdan alır.

Kişi kendi içsel rehberi ile tanışır, günlük yaşam sorunlarını çözmeye, zihnini yöneterek kendi mucizelerini yaratmasına aracı olur. Silva Metodu bunu nasıl yapar derseniz, beyin frekanslarını kullanmayı öğreterek yapar. Silva Metodu’nda kişi, Alfa ve Teta frekanslarını kullanarak sorun çözmenin ötesinde zihnini yönetmeyi, yönlendirmeyi öğrenir. Kişi, Silva Metodu’nda beynini bu frekanslarda işlevsel hale getirerek varolmayı, bir yaşam üstadı olmayı öğrenir.

Silva Metodu, Silva Yaşam Sistemi (1. Bölüm) ve Silva Sezgi Sistemi (2. Bölüm) olmak üzere dört tam günde verilir. Dolayısı ile her iki bölümün alınması durumunda sözkonusu eğitim tamamlanmış olur. Her bir bölüm 2 tam gündür. Eğitimler hafta sonu yapılır. Silva Metodu grup ortamında yaşanan olağanüstü bir kişisel deneyimdir.

Silva Yaşam Sistemi (1. Bölüm)
Silva Yaşam Sistemi, zihin eğitimi yolculuğunun başlangıcıdır. Eğitimin 1. Bölümü Fiziksel Boyutta bir birey olarak yaşananların Alfa ve Teta'da anlaşılmasını, çözümlenmesini ve farkındalık geliştirmeyi sağlayacak araçları kazandırır. 1. Bölümde çoğumuzun Kişisel Gelişim veya Koçluk tekniklerinden bildiği; kişiyi istediği yaşamı gerçekleştirmekten alakoyan kısıtlayıcı inançlarını değiştirme, istenilen her alanda performansı geliştirme, duygu durum yönetimi gibi.. hepimizin gereksinim duyduğu alanlarda Silva Metodu’nun kullanılması Günlük yaşamda kullanılabilecek birçok araçla donanılan birinci bölüme bu nedenle "Silva Yaşam Sistemi" diyoruz. 1. Bölümde bir yaşam üstadı olmaya adım atılır. Kişiler "Zihinlerini genişleterek" 2. Bölüme yani sezgileri kullanarak Ruhsallık ve Enerji boyutunda "işlevsel" olmaya hazırlanırlar. Silva Metodu’nda diğer yöntemlerden farklı olarak zihnin derinliklerine dalmaktan bahsetmeyiz, zihni her yere ve her yöne yansıyan bir ışık gibi genişletmekten bahsederiz. Ancak o zaman aydınlanır ve aydınlatırız.

Silva Sezgi Sistemi (2. Bölüm)
Silva Sezgi Sistemi’nde kişiler artık Alfa ve Teta'da işlevsel kalarak genişlemiş zihinle fiziksel bedenin ve maddenin ötesine zihni yansıtmayı, bir medyum gibi çalışarak yaşam üstadı olmayı öğrenirler. Bu bölüm Silva'nın "bilimsel mucizevi yöntem" olarak ün salmasına, birçok araştırmaya konu olmasına, dünyanın birçok yerinde bilim insanlarının onu önermesine neden olmuştur. Gerçekten de bir çok insan için eğitimin bu bölümü " ben bunu nasıl yaptım, inanamıyorum " demekle geçer!  Silva Metodunun yaratıcısı Jose Silva 6. Duyumuz olarak bilinen zihnimiz aracılığı ile edinilen sezgisel bilginin aslında temel duyumuz olduğunu söyler. Bizler yaşam, dünya ve evren hakkında ilk bilgilerimizi temel duyumuz olan zihnimiz aracalığı ile algıladığımız sezgilerle elde ederiz. Ama 7 yaşından itibaren başlayan ve ergenlik çağımıza kadar devam eden bir süreçte 5 duyumuz ile dünyayı rasyonel ve fiziksel bir boyutta algılamayı öğrendikçe temel duyumuz olan ve zihnimiz aracalığıyla elde ettiğimiz sezgilerimizi bir kenara bırakırız. Sezgisel duyumuzu ancak yaşamdaki kayıp, hastalık, ölüm gibi kriz anlarında, tıkanıp kaldığımızda ve işleyen 5 duyumuz, rasyonel çıkarımlarımız bir işe yaramadığında hatırlarız.

Bu bölümdeki ileri tekniklerle kişinin durugörü ve psişik yetenekleri gelişir, yaşam amacını bulur, varoluşun en yüksek potansiyeline bağlanır, evrenin bilgilerine kendini açar, kendi ve başkalarının ve tüm dünyanın iyiliği için bu bilgileri kullanmak üzere eğitilir.

Eğitmen: Ayşen Ediz

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT