Sinagoglar

Tarihler: 26 Kasım 2017 Pazar ~ 26 Kasım 2017 Pazar 26 Kasım 2017 09:00

Yer: Bilgi İstasyonu

Ücret: 1. Kategori - 357.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2017 ~ Kas 26, 2017
İstanbul’un Sinagogları turu için Bilgi İstasyonu'ndaki yerinizi ayırtın.

"M.Ö 4. yüzyılda bu topraklarda beraber yaşadığımız Yahudilerin Avrupa'dan pognom sonucu göçleri, Osmanlı padişahlarının Yahudilere kucak açması ve Yahudilerin Osmanlı tebaasındaki hayatlarının tarihçesi... Gelenekleri görenekleri, dinleri, yeme içme kültürleri Anadolu'ya neler kattı? Osmanlı imparatorluğunun ilk matbaasının 1493 yılında kurulduğunu ve kuran kişilerin David ve Samuel ibn Nahmias olduğunu biliyor muydunuz? Bereketli toprakların yeni misafirleri yeteneklerinden ve bilgilerinden yeni bir kültür yarattılar. Bu kültür mimaride, sanatta ve birçok alanda kendini göstermiştir. Ayrıca bu turumuzda önünden defalarca geçip de farkına varamadığınız ya da kapalı kapıların ardından merakla baktığınız “İstanbul’un Sinagoglarını” görme ayrıcalığını yakalayacaksınız."

Buluşma Yeri ve Saati: Taksim The Marmara Önü Saat 09.00  Güzergâh: 500.Yıl Vakfı Türk Musevileri Müzesi, Neve Şalom Sinagogu, Schneider Tempel Sanat Galerisi Aşkenaz Sinagogu, Kamondo Anıt Mezarı, Ester Sinagogu

Öğle Yemeği – Galata - koşer yemekleri menüsü ile

Fiyata Dahil hizmetler:
Sabah kahvaltılık borekas, çay ikramı, rehberlik, öğle yemeği - koşer yemeklerinin olduğu bir mönü, sinagog izinleri ve bağışları.
Hediye: Tur bilgi notları

Önemli Notlar:
1. Sinagog ziyaret prosedürleri oldukça detaylı ve meşakkatlidir. Bu nedenle, sinagog giriş izin süreci bizzat acente ekibimizce titizlikle takip edilmektedir. Tur günü yaklaştığında, sinagog ziyaret saatlerinde, hahambaşılıktan gelen güncel bilgilendirmeler doğrultusunda, program akışında değişiklikler olabilmektedir. Acentemiz, hahambaşılıktan gelen güncel bilgileri misafirlerimizle paylaşmakla yükümlüdür. 
2. Sinagoglara giriş için izin alınabilmesi için en geç, turdan bir hafta önce tur katılımcılarının tarafımıza kimlik fotokopilerini ulaştırmaları gerekmektedir.
3. Tüm turlarımızda, turda anlatım yapan rehberinizi daha iyi duyabilmeniz için, rehber kulaklık sistemi kullanılmaktadır.Yahudi kültürü Avrupa gününe özel 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT