Sinema, Dizi, Reklam Oyunculuk Atölyesi

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 19 Nisan 2009 Pazar

Yer: Plato Film Okulu

Nereden Alınır: www.platofilmokulu.com

Telefon: 0212 292 63 84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 19, 2009
SİNEMA, DİZİ, REKLAM OYUNCULUK ATÖLYESİ
Usta oyuncu Ayla ALGAN hem sahne ve beyazperde tecrübesini, hem de güçlü bir eğitimci olarak birikimini, PLATO FİLM OKULU çatısı altında yeni oyuncu adaylarıyla paylaşmaya devam ediyor.

19 Mart - 10 Haziran tarihleri arasında yapılacak “oyunculuk atölyesi”, Sevi ALGAN, Alper YAKICI `nın da eğitmen olarak katıldığı toplam 108 saatlik bir ders programıyla, öncelikli olarak sinema-televizyon oyunculuğuna yönelik bir eğitim vermeyi amaçlıyor.

Karakter ve tip yaratma yöntemlerinden yaratıcı drama çalışmalarına, sinemada beden dilinden dublaj amaçlı diksiyon-fonetik ve oyuncu yönetimi derslerine uzanacak atölye çalışmaları hafta içi Salı-Çarşamba-Perşembe akşamı 18:30-21:30 arası toplam on iki haftalık bir program sunuyor.

www.platofilmokulu.com
info@platofilmokulu.com
0212 292 63 84


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT