Sırrı Süreyya Önder`in Kalemine Yaklaşmak

Tarihler: 04 Temmuz 2009 Cumartesi ~ 22 Ağustos 2009 Cumartesi 4 Temmuz – 22 Ağustos 2009 Her Cumartesi 12.00 - 16.00

Yer: Uygulamalı Senaryo Atölyesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2009 ~ Ağu 22, 2009
“Sırrı Süreyya Önder`in Kalemine Yaklaşmak”
Plato Film Okulu, Sırrı Süreyya Önder`in eğitim programını hazırladığı ve konuk eğitmen olarak yer aldığı, Sinan Çetin`in son sinema filmi KAĞIT`ın da senaryosunu yazan tecrübeli isim Deren Şekerciler`in eğitmenliğinde UYGULAMALI SENARYO ATÖLYESİ`ni başlatıyor.

“Oyuncular Ve Yazarlar Bir Arada”
8 hafta boyunca her Cumartesi 12.00 – 16.00 saatleri arasında fikir üretme ve geliştirme, hikaye yazma, karakter yaratma, senaryo teknikleri, diyalog yazma bilgisi gibi konularda pratik bilgilerin verileceği ve katılımcıların YAZMAya teşvik edileceği atölye çalışması aynı zamanda Türkiye`de bir ilke imza atıyor. Yaratılan durumlar, olaylar ve yazılan diyaloglar, her ders sınıfta bulunan Plato Film Okulu`nun iki oyuncusu tarafından oynanarak ve kameraya çekilerek bir sonraki hafta kritik yapma imkanı oluşturuluyor.

“Yaz, Oyuncu Oynasın”
4 Temmuz 2009 Cumartesi günü başlayacak olan atölye çalışması 22 Ağustos 2009 Cumartesi günü sona eriyor. Plato Film Okulu`ndaki bu atölye sayesinde Türkiye`nin en üretken yapım şirketi Plato Film ailesine siz de katılabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT