Sömestr Tatili, Önce Capitol´de Başlıyor

Tarihler: 28 Ocak 2011 Cuma ~ 12 Şubat 2011 Cumartesi

Yer: Capitol Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Adres: Mahir Iz Caddesi Altunizade Üsküdar Üsküdar İstanbul

Telefon: 0216 554 77 77

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2011 ~ Şub 12, 2011

Anadolu Yakası’nın İlk Alışveriş Merkezi Capitol, sömestr tatiline çıkacak öğrenciler için farklı sürprizler hazırladı. Çocukların eğlenirken öğrenecekleri atölye çalışmaları ve onlara tiyatro sevgisini aşılayacak çocuk oyunları düzenleyen Capitol, ailelerin ve çocukların bir arada hoşça vakit geçirebileceği bir atmosfer sunuyor. Ayrıca takdir belgesi ile Capitol Spectrum sinemalarına gelen her öğrenciye popcorn ve içecek Capitol’den hediye!

Çocuklar, Eğlenirken Öğrenmeyi Daha Çok Seviyor
Uzmanlar, çocukların yorucu bir okul döneminden sonra yeterince dinlenmesi ve onları motive edecek faaliyetlerle eğlenceli zaman geçirmeleri gerektiğini belirtiyorlar.

Bu nedenle sömestr etkinliklerinin merkezine atölye çalışmalarını alan Capitol, çocukların eğlenirken yeni şeyler öğrenebilecekleri ve yaratıcı beceriler geliştirebilecekleri çeşitli atölye çalışmaları hazırladı. Tatil boyunca Capitol’e gelen çocuklar, tişört ve kitap boyama gibi atölyelerde birlikte eğlenmenin tadını çıkarırken uzman eğitmenlerin desteğiyle yeni bilgiler öğrenecekler.

Atölyelerin yanı sıra, eğitici ve eğlendirici çocuk oyunları da bu sömestr Capitol’de perdelerini açıyor. Karne coşkusu yaşayan minikler, içinde kendilerinin de rol alacağı etkileşimli oyunlara bayılacak.

Capitol’de, çocuklar güvenli bir ortamda eğlenirken, aileler de alışveriş keyfini doyasıya yaşayabiliyor.

Takdir Belgesine Popcorn ve İçecek Hediye!
Capitol, uzun okul dönemi boyunca çalışan ve bunun karşılığını takdir belgesi ile alan tüm öğrencileri lezzetli bir ikram ile ödüllendiriyor.

Sömestr tatili boyunca Capitol Spectrum sinemalarına takdir belgesiyle birlikte gelen her öğrenci, ücretsiz popcorn ve içeceğini alarak sinema keyfini ikiye katlayabilir. Bunun için öğrencilerin yapması gereken tek şey, satın aldıkları sinema biletiyle birlikte takdir belgelerini Spectrum Cafe görevlilerine göstermek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT