Sömestr Tatilinde Çocukların Tek Adresi: Galleria

Tarihler: 21 Ocak 2012 Cumartesi ~ 05 Şubat 2012 Pazar

Yer: Galleria

Adres: Galleria Alışveriş Merkezi Sahilyolu, Bakırköy, Galleria, 34158 Ataköy 1.Kısım, İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 559 95 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2012 ~ Şub 5, 2012

Alışveriş ve eğlence merkezi Galleria sömestr tatilinde çocuklar için bir oyun parkına dönüşüyor. Sirk alanından Racing parkuruna, boks ringinden stadyuma kadar her yaştan çocuğun keyifli zaman geçirebileceği aktivitelerin düzenlediği Galleria’da çocuklar tatilin tadını çıkartıyor.

Karnelerini almanın sevincini yaşayan çocuklar sömestre tatilinde Galleria’da buluşuyor. 20 Ocak’ta start alacak etkinlikler tüm yarıyıl tatili boyunca devam ediyor. Her yaş grubuna uygun oyun ve aktivitenin düşünüldüğü etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğlenme imkanı buluyor. Sömestre etkinlikleri çerçevesinde Galleria’nın dev etkinlik alanına kurulan Galleria Sirki’nde minik misafirler yüz boyama, balon ve top havuzlarında enerjilerini atarken, gençler Game Arena’da boks, racing yarışı ve futbol oyunları ile derslerin stresini üzerlerinden atma imkanı yakalıyor.

Gençler ve Çocuklar Eğleneceye Doyacak

Galleria’nın yenilenen etkinlik alanlarında içinde yaratılan stadyum atmosferinde gençler dev perdede PES ve FIFA oyunları ile futbola doyarken, aileleri onları tezahürat yapmanın keyfini yaşıyor. Pit Stop Garajı konseptinde tasarlanan 3 adet yarış simülatörünün yer aldığı racing alanında yarışçılar gerçek spor araba koltuklarında birbirleri ile yarışabiliyor. Yarışa heyecan katmak isteyen hızlı sürücüler ise, 3 boyutlu gözlüklerle kendilerini Formula 1 pistlerinde hissediyor. Galleria’nın eğlenceleri bunlarla da bitmiyor. Dijital olarak kurulan ring alanında ise kırmızı ve mavi köşelerde yerini alan boksörler dev ekranların karşısında kozlarını paylaşıyor. The Fight oyunu eşliğinde ringe çıkan yarışmacılar yumruklarını konuşturarak birbirlerine meydan okuyorlar.

Galleria Sirki ve Game Arena ile sömestre tatilinde dev bir oyun parkına dönüşen Galleria’da her şey çocuklar için.

Program detayını www.galleria.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT