Starcity Çocuk Kulübü’nde Yeni Yıl Coşkusu Başlıyor

Starcity Çocuk Kulübü’nde Yeni Yıl Coşkusu Başlıyor

Tarihler: 05 Aralık 2017 Salı ~ 31 Aralık 2017 Pazar 14:00 - 18:00

Yer: Starcity Outlet

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2017 ~ Ara 31, 2017

JLL Türkiye tarafından yönetilen Starcity Outlet, Aralık ayı boyunca sürdüreceği yeni yıl temalı atölyelerle tüm çocukların yeni yılını kutlamaya hazırlanıyor.

Kasım ayında dünya mutfaklarının nefis tatlılarıyla ve birbirinden ilginç hikâyeleriyle tanışan Starcity Çocuk Kulübü ziyaretçileri Aralık ayını yepyeni bir etkinlik programıyla karşılıyor. Aralık ayı boyunca yeni yıl konseptinin hâkim olacağı etkinlikler, 2018’e girmeye çok az bir zaman kala bütün çocuklara mutluluk dolu günler vaat ediyor.

Renklerin, simlerin, pulların, dileklerin ve eğlencenin iç içe geçeceği Starcity Outlet Çocuk Kulübü Etkinlikleri ile ziyaretçiler yılbaşı hediyelerinin, yeni yıl kartlarının, çam ağaçlarının ve yılbaşı süslemelerinin hazırlanacağı atölyelere diledikleri ölçüde katılabilecekler. Minikler çocuk kulübünde akranlarıyla birlikte kendi elleriyle ürettikleri hediyeler hazırlayacaklar, karton, keçe, kumaş gibi materyaller kullanarak çam ağaçları, Noel babalar, yılbaşı geyikleri, kar küreleri, yılbaşı kartları gibi birbirinden yaratıcı objeler tasarlayacak.

Starcity Outlet Çocuk Kulübü Yeni Yıl Atölyeleri, 2 -31 Aralık tarih aralığını kapsayan her Cumartesi-Pazar, 14.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak gerçekleşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT