Su Entertainment Group ve Okan Üniversitesi Ortaklığı ile -DINING ACADEMY- Eğitim Hayatına Başlıyor!

Tarihler: 15 Kasım 2010 Pazartesi ~ 15 Kasım 2010 Pazartesi

Yer: Suada Club

Nereden Alınır: Okan Üniversitesi

Adres: Okan Üniversitesi, Sürekli Eğitim Merkezi Mecidiyeköy Kampüsü Mecidiyeköy İstanbul

Telefon: 0212 212 65 26

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2010 ~ Kas 15, 2010

Su Entertainment Group ve Okan Üniversitesi, yeni eğitim döneminde hizmet sektörüne tam donanımlı eleman yetiştirmek için benzersiz bir projeye imza atıyor. Dining Academy’ye kayıt olan öğrenciler, teorik derslere ek olarak pratik çalışmalarını Suada Club / GALATASARAY ADASI’nda gerçekleştirme fırsatını yakalıyor. Bu eğitimleri başarıyla tamamlayan katılımcı öğrencilere ise Su Entertainment Group bünyesinde iş garantisi sunuluyor.

Kaliteli hizmeti kendine ilke edinen Su Entertainment Group, sektörde eksikliği hissedilen tam donanımlı eleman eğitimi için yeni dönemde teori ile pratiği eğitimde biraraya getiren Türkiye`nin en genç ve dinamik üniversitesi Okan Üniversitesi ile işbirliğine gidiyor.

15 Kasım’da başlayacak Dining Academy eğitimleri boyunca, öğrenciler teorik dersleri hafta içi her gün Okan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde alacak. Pratik çalışmalar ise Cumartesi ve Pazar günleri Suada Club / GALATASARAY ADASI’nda gerçekleştirilecek.

Dining Academy eğitim programı kapsamında eğitimler, dört ana bölüm altında öğrencilere sunulacak. Mutfak Sanatları, Servis Sanatları, Bar Yönetimi ve İşletme Yönetimi Eğitim Programları olarak belirlenen her bölüme en fazla 25 öğrenci katılacabilecek.

Okan Üniversitesi’nde gerçekleşecek olan teorik derslerin yanı sıra, her biri alanında profesyonel Su Entertainment Group eğitmenleri, öğrencilere Suada Club / GALATASARAY ADASI’nda uygulamalı dersler verecek. Dining Academy öğrencileri bu sayede Suada Club / GALATASARAY ADASI bünyesindeki tüm işletmelerde, teorik alanlarda öğrendikleri bilgileri pratikte uygulayabilme şansını yakalayacaklar.

Dining Academy eğitim programında toplamda iki ay eğitim verilmiş olacak. Dining Academy eğitim programı sonunda yapılacak sınavda başarılı olan öğrencilere ise başarı sertifikasının yanı sıra Su Entertainment Group tarafından iş garantisi sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT