T`ai Chi Ch`uan - Erol Keskin

Tarihler: 02 Mayıs 2004 Pazar ~ 02 Mayıs 2004 Pazar Pazar Saart 11:00-13:00

Yer: Maya Sanat Merkezi

Ücret: 12 Hafta: 480 Milyon TL.

Nereden Alınır: Ayrıntılı Bilgi İçin: www.mayasanat.com

Adres: İstiklal Caddesi. Halep İşhanı Kat 2 (Beyoğlu Sineması Pasajı) Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 74 52

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2004 ~ May 2, 2004
T`ai Chi Ch`uan Erol Keskin
Enerjiyi tam kapasiteyle kullanmayı öğreten, ruhsal enerjiyi geliştiren, zihinsel melekeleri keskinleştiren, insanı kendisi ve çevresiyle uyuma kavuşturan, sinir sistemini gevşeten, yağ dokusunu parçalamaya yardımcı olduğundan kilo problemine çözüm getirebilen T`ai Chi Ch`uan, Uzak Doğu`ya özgü Taoism felsefesinin bir uzantısını içeren , kendi içinde bir bütünlüğü olan bir hareketler zincirinin uygulanmasına yöneliktir. Erol Keskin uzun yıllar uygulamasını yaptığı Tai Chi Chuan`ın oyuncuların içsel ve bedensel denetiminin olgunlaşması açısından yararlarını tespit etmiş ve kendine özgü bir çalışma geliştirmiştir. Atölye çalışmaları, oyuncuların mesleki gelişimlerine katkıda bulunduğu gibi, oyuncu olmayanlar açısından da bu hareketler zinciri bir tür meditasyon işlevi görür.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT