Tango Dersleri

Tarihler: 27 Ekim 2004 Çarşamba ~ 30 Ekim 2004 Cumartesi Her Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar

Yer: Tangoist

Nereden Alınır: Bilgi için: www.tangoist.com

Adres: İstiklal Cad. Mis Sok Mis Han No:13 Kat:2 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 542 30 12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 27, 2004 ~ Eki 30, 2004
TANGOIST HAKKINDA:

Aydın Kocamusaoğlu & Pelin Koyun çifti Arjantin Tango çalışmalarını 1999 yılından beri sürdürmektedir. Eğitimlerini Arjantinli farklı pek çok hocadan aldıkları derslerle devam ettiren çift, ağırlıklı olarak dünyaca ünlü Arjantinli dansçılar Esteban Moreno-Claudio Codego ile çalışmalarını sürdürmüştür. Ders aldıkları diğer dansçılar arasında Imed Chaman, Gustavo Naviera-Giselle Ann, Juan Corvalan-Viviana Laguzzi, Milena Plebs-Ezequiel Farfaro, Fabián Salas-Carolina del Rivero çiftleri sayılabilir.

Kurdukları Tangoist Dans Stüdyosu’nda eğitim veren Aydın Kocamusaoğlu & Pelin Koyun çifti bunun dışında pek çok farklı kurum ve kuruluşta da ders vermektedir. Bunların başında Işık ve Sabancı Üniversiteleri gelmektedir. Işık Üniversitesi’nde dört yıl, Sabancı Üniversitesi’nde de üç yıldır eğitim veren çift yetiştirdikleri yüzlerce öğrenciye Tango sevgisi kazandırmıştır. 2002-2003 eğitim öğretim yılında her iki üniversite ile de Boğaziçi Dans Festivali’ne (BÜDANS) katılmışlardır. Bunun dışında eğitim verdikleri yerler arasında, Beyoğlu Sanat Evi, Beşiktaş Sanat Merkezi ve Dansorium Dans Merkezi sayılabilir.

YENİ SEZON TANGO DERSLERİ
Çarşamba: 19.30 – 21.00
Perşembe: 19.30 – 21.00
Cumartesi: 18.00 – 19.30
Pazar: 18.00 – 19.30
Derslere katılımda partner zorunluluğu yoktur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT