Bıçak kullanma ve kesme tekniklerinden başlayarak adım adım kendi mutfağınızda uzmanlaşmak için, siz de EKS Mutfak Akademisi'nde yerinizi alın.
Tarifname Temel Aşçılık eğitimi ile mutfakta 8 hafta boyunca uzman şeflerden mutfağa dair merak ettiğiniz tüm sorunların yanıtlarını alırken, bıçak kullanma ve kesme tekniklerinden başlayarak adım adım kendi mutfağınızda uzmanlaşacaksınız. Evinizin ve misafirlerinizin en gözde şefi olmak için bu eğitime dahil olun. Haftada bir gün mutfağınıza farklı bir bakış açısı getirmek ve keyifli dakikalar geçirmek için EKS Mutfak Akademisi’nde mutfağınızı keşfedin.
1- Bıçak Kullanma ve Doğrama Teknikleri Mise An Place Hazırlama Çorbalar ve Soslar 2-Tavuk ve Pişirme Metodları 3-Et Çeşitleri ve Pişirme Teknikleri 4-Deniz Ürünleri Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri 5-Taze Makarnalar ve Sosları 6-Pilavlar ve Pişirme Teknikleri Risotto Yapımı 7-Meze ve Zeytinyağlıları Hazırlama Yöntemleri 8-Dünya Mutfaklarından Seçmeler
-Eğitim süresince katılımcılar 8 kişilik mutfakta, kendi özel istasyonlarında tek kişi olarak çalışacaktır. -Tüm katılımcılara eğitimde kullanılacak önlük seti ve bıçak seti hediye edilecektir. -Ders içerikleri ile ilgili reçete kitabı verilecektir. -Eğitim bittikten sonra eğitmen şefinizin imzaladığı özel katılım sertifikası verilecektir.
Program 14 Nisan 2016 – 2 Haziran 2016 Perşembe günleri 19:00-22:00 saatleri arasında toplam 8 hafta / ders sürecektir.
- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.