Tasarım Kültürü ve Yönetimi - Moda Yönetimi

Tarihler: 11 Ekim 2010 Pazartesi ~ 11 Ekim 2010 Pazartesi

Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi, Santral Kampüsü – E1 301

Nereden Alınır: http://moda.bilgi.edu.tr - http://www.bilgi-tasarimsertifika.com

Adres: Eski Elektrik Santralı, Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No:2 34060 Eyüp Eyüp İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2010 ~ Eki 11, 2010

“TASARIM KÜLTÜRÜ ve YÖNETİMİ” ve “MODA YÖNETİMİ” PROGRAMLARI YENİ AKADEMİK YILI EKİM SONU BAŞLIYOR!

İstanbul Bilgi Üniversitesi “Tasarım Kültürü ve Yönetimi” ve “Moda Yönetimi” Sertifika Programları tanıtım toplantısı 11 Ekim Pazartesi günü, ünlü tasarımcılar ve sektör profesyonellerinin katılımıyla Santral Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.

2010-2011 Akademik Yılı’nda 12. yaşına adım atacak Tasarım Kültürü ve Yönetimi Sertifika Programı ile bu programın 11 senelik deneyimiyle hayata geçirilen ve ekim ayı sonunda eğitime kapılarını açacak olan Moda Yönetimi Sertifika Programı tanıtım toplantısı 11 Ekim’de İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü’nde gerçekleştiriliyor.

Tasarım Kültürü ve Yönetimi Sertifika Programı, teorisyen ve uygulamacılardan oluşan bir kadroyla tasarım ile ilişkili her alanının, hem kültür hem de yönetim tarafında çalışıyor ve bu alanda dünyanın en önemli lisansüstü okullarından bir olan Domus Academy ile işbirliği yapıyor. Moda sektörüne bütünleşik bir bakış açısı sunan ve endüstri için konsept geliştirmeden, satış aşamasına kadar bilgi birikimine sahip oyuncular yetiştirmeyi amaçlayan Moda Yönetimi Sertifika Programı’nda ise strateji, finans, pazarlama, stratejik inovasyon, ürün kaynaklandırılması, tedarik zinciri yönetimi, temel moda tasarımı ve perakende yönetimi eğitimleri desteğiyle pazar stratejileri ve kültürleri gibi konularda dersler yer alıyor. Alışılmış eğitim metodlarına “modüler” bir yaklaşım getiren 30’ar haftalık her iki program da multidisipliner bir yapıyı benimsiyor. “Tasarım Kültürü ve Yönetimi” ve “Moda Yönetimi” Sertifika Programlarına lisans düzeyinde eğitim almış ve iyi derecede İngilizce bilen herkes başvurabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT