Tatlı Fest

Tarihler: 16 Ekim 2016 Pazar ~ 16 Ekim 2016 Pazar 16 Ekim 2016 12:30

Yer: Bilkent Station

Ücret: 1. Kategori - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2016 ~ Eki 16, 2016
İçinde 'sadece tatlı' olan festival, 14 – 16 Ekim tarihlerinde Ankara'da tatlı severlerle  buluşuyor.

Türkiye’nin en tatlı festivali “Tatlı Fest” hem göze hem kalbe hem de damağa hitap edecek.

Bilkent Station’da 14-15-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Türkiye’nin ilk tatlı festivali “Tatlı Fest” ile tatlıların zengin, renkli, lezzetli, çeşitli ve eğlenceli dünyası kapılarını tüm tatlı severlere açacak. Tam bir festival zenginliği içinde geçecek Tatlı Fest şimdiden muhteşem ve çok tatlı bir hafta sonu vadediyor.

Türkiye’nin ilk tatlı festivali olan “Tatlı Fest” 14-16 Ekim 2016 tarihleri arasında ; farklılık yaratan konseptinin yanı sıra ziyaretçilerine konfor, rahat ulaşım ve otopark imkanları sunan, keyifli alışverişlerin, kaliteli hizmetin, sosyal yaşamın, eğlencenin, lezzetin ziyaretçilerle buluştuğu bir durak olan Bilkent Station’da gerçekleşecek.
Festival hem profesyonelleri hem de tüm tatlı meraklılarına muhteşem bir 3 gün vadediyor. Festival kapsamında pasta, klasik Türk tatlıları, dondurma, şerbet, waffle, krep, yöresel tatlılar, çikolata gibi tatlı dünyasına ait tüm tatların yer alacağı stantlar  olacak. Bunlara ilaveten her gün yapılacak tatlı yarışmaları, atölye çalışmaları, çocuklara yönelik etkinliklerle festival ziyaretçileri, tatlıların lezzet dünyasını keşfedecekler. Farklı tarifler & yorumlar, organik tatlılar, tadım aktiviteleri ve stantlardan   ürün alım imkanları ile lezzet doruğa ulaşacak.

Milli Takım Şeflerinden Showlar ve Çikolata & Pasta Heykelleri Sergisi

Festival kapsamında Türkiye’nin önemli şefleri her gün 1 saatlik özel gösteriler ve eğitimler verecek. Bunun yanı sıra her gün ünlü şeflerin katılımıyla  interaktif geçecek olan atölye çalışmaları yapılacak.  Her gün yapılacak bu çok özel Atölye Çalışmaları makaron yapımı, şeker hamuru figür yapımı, büyükler & çocuklar  atölye çalışmaları gibi keyifli ve eğlenceli başlıkları içerecek. 3 gün boyunca ayrıca çikolata ve pastalardan yapılan heykeller festival alanında sergilenecek. Sadece bu heykeller bile tatlı sanatının ne boyuta geldiğini bir kez daha gözler önüne serecek.

Gün Boyu Eğlence

Gündüz 12:30 ‘da kapılarını açacak olan Tatlı Fest akşam saat 22:00’ye kadar devam edecek. Gün boyu DJ müziğin ve animasyonların olduğu etkinlik, gün içinde amatörlerin de katılacağı yarışmalarla ve diğer sürpriz etkinliklerle şenlenecek. Tüm bunlara ilaveten her günün sonunda özel bir konser gerçekleşecek. Bu konserler ile kulaklarda tatlanacak.

Katılım Çok Kolay!

Tatlı Fest’in katılımı için yapılması gereken Biletix’den bilet almak. Günlük ve kombine biletlerin yanı sıra, sınırlı sayıda katılım için Atölye çalışmaları için de biletler satılacak. Festival bileklikleri ile tüm gün etkinlik alanına giriş çıkış kolaylığı sağlanacak. Bu şekilde Bilkent Station’ın Bilkent Statıon’da yer alan  cafe ve retoranlarda yemeklerini yiyen katılımcılar tatlılar için veya konseri izlemek için festival alanına rahatlıkla  dönebilecekler.

-Atölye çalışmaları bilete dahil değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT