Tavuk Pişirme Teknikleri

Tarihler: 23 Mart 2016 Çarşamba ~ 23 Mart 2016 Çarşamba 23 Mart 2016 12:00

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: Genel Satış 90.00 TL- Master Card, Fiba Grup Çalışanları  80.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2016 ~ Mar 23, 2016
"Lezzetli ve kıvamında pişirilmiş bir tavuğa kimse hayır diyemez…  Kesim tekniklerinden, benzersiz sosuna kadar tüm incelikleri öğrenmek isteyenler için hazırlanan özel gösterim dersinde Kuşkonmazlı Pane Tavuk Göğsü, Glaze Edilmiş Mini Soğan ve Güveçte Patates ile profesyonel sote tavuk reçeteleri gösterilecektir."

23 Mart Çarşamba
12:00

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.

Tavuk Pişirme Teknikleri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT