İntema Yaşam’da, mevsimine dair sebzelerle taze ve lezzet dolu tabaklar hazırlamak için tasarlanan atölye çalışmasında; enginar sezonu bitmeden iki özel enginarlı tarifi, Le Cordon Bleu şefleri sizlerle paylaşıyor olacak.
"Bu eğitimimizde “yapabileceğiniz en iyi şey toprağın bize en kıymetli hediyesi olan ürüne hak ettiği değeri verip doğru şekilde işlemek. Ürün bir yemeği akılda kalıcı yapan şeydir.” sözünün sahibi Ünlü Fransız şef Guy Savoy’un klasiklerinden olan ve tadı damakta bırakan siyah trüflü enginar çorbası reçetesi modern yorumuyla sunulacaktır.
Toprağın bize verdiği hediyeyi mevsiminde taze ve en lezzetli döneminde kullanmak üzere hazırlanan reçetelerden siyah trüflü enginar çorbasının ardından enginar ve ördek ciğeri tartar yapımının sırları sizlerle paylaşılacaktır."
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Etkinlikler İntema Yaşam Mağazası içerisinde bulunan açık İntema Yaşam Akademi mutfağında yapılmaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.- Etkinlik sırasında katılımcılar fotoğraf ve video çekilebilirler.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.- Etkinlik sırasında İntema Yaşam tarafından web sitesi ve sosyal medya dahil olmak üzere tüm iletişimlerinde kullanılmak üzere fotoğraf ve video çekimi yapılabilir. Biletin satın alınmasıyla katılımcı bu koşulu kabul etmiş sayılır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.