Temel Aşçılık Atölyesi

Tarihler: 26 Ocak 2012 Perşembe ~ 26 Mart 2012 Pazartesi

Yer: EKS Mutfak Akademisi

Ücret: 4 hafta: 500 TL - 8 hafta:1000 TL

Nereden Alınır: EKS Mutfak Akademisi

Adres: Validebağ Meydanı Koşuyolu Mehmet Akfan Sok. 3-5/2 Kadıköy, İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 325 15 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2012 ~ Mar 26, 2012

Yenilenen müfredatıyla EKS Mutfak Akademisi’nin Temel Aşçılık Eğitimi Programı, Ocak ayından itibaren her ay devam ediyor.

Profesyonel şeflerden aşçılığın temel teknik ve uygulamalarını öğrenebileceğiniz bu eğitim programı, 4 ve 8 haftalık 2 farklı program seçeneğiyle sunuluyor. Çalışan insanlar da düşünülerek iş çıkış saatlerine uygun olarak programlanmış olan eğitimle çıkacağınız mutfak serüveni, mutfak meraklılarının edinmesi gereken en önemli becerilerden biri olan bıçak kullanım teknikleriyle başlıyor ve farklı mutfaklardan seçilen malzemeler ve pişirme tekniklerinin uygulanması ile devam ediyor.

Pratiği geliştirmeyi ön plana çıkaran eğitimde Türk ve dünya mutfaklarından seçilen tarifler uygulamaya alınarak; temel malzeme kullanımı, doğrama, pişirme gibi teknikler öğrencilere aktarılıyor. İlk 4 haftasında soslar, çorbalar, et, tavuk, balık kesme ve pişirme teknikleriyle uygulamaları gibi konulara yer verilen programda gıda hijyeni ve güvenliği, mönü planlaması, mevsim mönü ilişkisi ve deniz ürünlerine ait temel bilgiler gibi teknik konulara da değiniliyor.

4 haftalık eğitimle yetinmek istemeyen katılımcılar programı 8 haftaya tamamlayarak, ilk 4 haftada öğrenmiş oldukları bilgi ve becerilerine yenilerini ekleyebiliyorlar. İkinci 4 haftada verilecek derslerde temel hamur bilgileri, makarna ve sos yapımı, İtalyan ve İspanyol mutfakları ile zeytinyağlılar gibi konularda verilecek eğitimlerle katılımcıların mutfak pratikleri arttırılarak uzmanlaşma yolunda bir adım daha ileriye gitmeleri sağlanıyor.

Eğitim programıyla ilgili olarak daha fazla bilgi almak isteyenler, www.eksmutfakakademisi.com sitesine girerek temel eğitimler bölümünü ziyaret edebilirler. Ayrıca 0216 325 15 00 numaralı telefondan arayarak programa kayıt yaptırılabilmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT