Temel Pastacılık Atölyesi

Tarihler: 26 Ocak 2012 Perşembe ~ 26 Mart 2012 Pazartesi

Yer: EKS Mutfak Akademisi

Ücret: 4 seanslık dersler: 500 TL - 8 seanslık dersler: 1000 TL

Nereden Alınır: EKS Mutfak Akademisi

Adres: Validebağ Meydanı Koşuyolu Mehmet Akfan Sok. 3-5/2 Kadıköy, İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 325 15 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2012 ~ Mar 26, 2012

4 ve 8 haftalık seçenekleriyle Temel Pastacılık programı Ocak ayından itibaren her ay EKS Mutfak Akademisi’nde

Akademinin hafta sonu ders programında yer alan temel pastacılık derslerinde; pastacılıkta başarılı olmanın sırlarını oluşturan püf noktalarını şeflerimiz sizlerle paylaşıyor. Bunun yanında geleneksel Türk tatlı tarif ve uygulamalarından dünyaca ünlü pasta ve tatlı tariflerine ve şeker hamuru uygulamalarına kadar geniş bir alanda temel eğitimleri kapsayan programda; kurabiye, tart, kiş ve ekmek yapımı konusunda da eğitimler veriliyor.

Bu derslerden sonra hamurlar ve tatlılar konusunda bilgi dağarcığınızı oldukça geliştirecek, mutfakta el çabukluğu kazanacak, normalde yarım gününüzü harcayarak elde ettiğiniz sonuçları 1 saate sığdırabilmeyi öğreneceksiniz. Çoğunu pastaneden almayı tercih ettiğiniz ürünlerin aynıları kendiniz üretebiliyor olacak ve daha sağlıklı beslenme yolunda bir adım daha atacaksınız.

Eğitimin İlk 4 haftası sütlü tatlılar, geleneksel Türk tatlıları, çikolata yapımı, profiterol ve ekler yapımı bilgilerini kapsıyor.

4 haftalık eğitimin sonunda katılımcılar eğer isterlerse ikinci 4 haftaya katılabilmeye hak kazanıyorlar. Bu şekilde katılımcılar ilk 4 haftada öğrenmiş oldukları bilgi ve becerilerine yenilerini ekliyorlar. İkinci 4 haftada verilecek derslerde pandispanya yapımı, pasta ganajları, pasta kaplaması, dondurma yapımı, Fransız ve İtalyan tatlıları, kurabiyeler, ekmekler ve şeker hamuru gibi konuları kapsayan bir eğitim veriliyor. 8 haftayı tamamlayan katılımcılar uzmanlaşma yolunda bir adım daha atmış oluyorlar.

Eğitim programıyla ilgili olarak daha fazla bilgi almak isteyenler, www.eksmutfakakademisi.com sitesine girerek temel eğitimler bölümünü ziyaret edebilirler. Ayrıca 0216 325 15 00 numaralı telefondan arayarak programa kayıt yaptırılabilmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT