Temel Sinema Atölyesi

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 19 Nisan 2009 Pazar

Yer: Plato Film Okulu

Nereden Alınır: www.platofilmokulu.com

Telefon: 0212 292 63 84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 19, 2009

Sinan Çetin`in “Geleceğin Sinemacılarını Yetiştiriyoruz” ilkesi ile hareket eden Plato Film Okulu sinemanın temel prensiplerini sektöre ilgi duyan yetenekli insanlarla paylaşmak ve onları sektöre kazandırmak adına Temel Sinema Eğitimi ile yola koyulmuştur.

Temel Sinema Eğitimi; senaryo, oyunculuk, yönetmenlik, kamera, ışık, ses, kurgu, prodüksiyon ve film analizi dersleri ile bir filmin yaratım aşamasından yorumlama aşamasına kadar geçirdiği evreleri öğrencilerle paylaşan yararlı bir eğitim programıdır.

Plato Film Okulu, Temel Sinema Eğitimi ile sinema ve televizyon dünyasına nitelikli yeni insanlar kazandırmanın ve onları bu dünyanın faal yıldızlarıyla bir araya getirerek iş imkanı yaratmanın yanı sıra, görsel bir ürünü ortaya çıkaran temel unsurlar hakkında sağlam bilgilere sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Temel Sinema Eğitimi 23 Mart 2009 - 15 Mayıs 2009 tarihleri arasında haftaiçi her gün 11.00 ile 16.00 arasında yapılmakta, ders yoğunluğuna bağlı ya da sette pratik çalışma imkanı olduğunda ders süreleri uzatılmaktadır. Üniversiteye hazırlanan ya da üniversiteye gitme şansı bulamamış, ya da sinema eğitimi alıp da pratik yapamamış, haftaiçi gündüz saatlerinde çalışmayan ve uygulamalı temel sinema eğitimi almak isteyen herkes, ön görüşmenin ardından eğitime dahil olabilir. Plato Film çatısı altındaki yapımdan yönetime, kameradan kurguya, oyunculuktan sinema tarihine kadar deneyimli isimlerin ders vereceği 2 ay boyunca, öğrenciler Plato Film`in sinema, dizi veya reklam çekimlerini ziyaret etme ve orada çalışma şansı da bulmakta, sinemayı sadece sınıfta değil, okulun kurucusu olan usta yönetmen Sinan Çetin`le birlikte setleri de görerek öğrenmektedir. www.platofilmokulu.com info@platofilmokulu.com 0212 292 63 84


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT