Temel Yönetmenlik Atölyesi

Tarihler: 07 Mart 2017 Salı ~ 07 Mart 2017 Salı 07 Mart 2017 19:30

Yer: İstanbul Film Akademi

Ücret: - 1900.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2017 ~ Mar 7, 2017
İstanbul Film Akademi sene boyunca sinema alanında kendini geliştirmek isteyen öğrencilerini bekliyor.

"Bu program, öğrenciler yönetmenin kamera yerleşimi, bloklama, sahneleme ve görsel görüntü tasarımı gibi kararlarını inceleyerek film grameri, estetiği dili ve zanaatini bir yönetmenin bakış açısıyla öğrenmeye başlar. Öğrencileri sadece yetkin yönetmenler olmaları için değil, aynı zamanda hikayelerini anlatabilmeleri için ileri seviye görsel araçlardan faydalanarak başarılı hikaye anlatıcıları olmaları için de zorlar.Bu program, mizansenin estetik ögelerini içermesinin yanında öğrencilerin kendi senaryolarından sahneleri ayırarak farklı yaklaşımlar benimsemesini ve inandırıcı performanslar elde etmek için karmaşık görsel yaklaşımların uygulanmasını da kapsar.Öğrencilere, ideoloji, göstergebilim, sahne düzeni, Hollywood film stili, film formunun önemi ve özellikleri, hikayesel yapı ve bakış açısı ve film türlerine giriş kavramlarını öğretir.

Gelişmekte olan film yapımcılarına yenilikçi teknikler sunmaktadır.Bu program, yeni gelişen film yapımcılarına, film türünün içindeki karakter, tema, sahne ve bakış açısı gibi dinamiklerin birbirleriyle kaynaşmasını sağlayacak olan malzemeleri ve stratejileri sağlar. Çağdaş filmlerde bulunan sayısız sanatsal esintileri, doğrusal olan ve olmayan hikaye anlatıcılığının çeşitli tür biçemlerini, ve son olarak da film yapımcılığına ait olan önemli sosyal fonksiyonları da bu ders ile keşfetmekteyiz."

Süre: 8 Hafta
Gün: Salı
Saat: 19.30 - 22.30

- Ders günleri ve eğitim ile ilgili detaylı bilgi için 0212 224 37 62 - 0530 252 95 75 numaralı telefonları arayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT